mandag 12. februar 2018

Mc dekk test

Det anerkjent, engelske magasinet Motorcycle News (MCN) har testet årets dekk både for sport og touring. Resultatet er klinkende klart i begge kategorier. Dette var ordene til det ledende tyske MC -bladet Motorrad etter sammenligningstesten av METZELER dekkene mot Pirelli ANGEL GT, Michelin Pilot Road GT, . Dunlop RS III ble utnevnt til samlet testvinner.


Fantastiske testresultater for Dunlop MC - dekk ! I mai-utgaven av MOTORRAD ble Dunlop.

Dekkene kommer overlegent ut i alle tester jeg har lest, men jeg har fått. Ekstremt billige motorsykkeldekk. Vi tilbyr deg de beste dekkene ! Uslåelige priser , portofri forsendelse innen Tysklan gunstig montering nesten overalt i . VTi (Vei og Trafikkforsknings institutt) Sverige har foretatt en test på vinterdekk til personbil med forskjellig alder og testen viser, at år . Dette dekket setter en helt ny standard når det gjelder levetiden på MC - dekk ! En uavhengig test ble utført på en Harley Davidson Electra Glid Classic i USA.


Hvilket bakdekk bør jeg gå for? Nytt Krav Til Mønsterdybde På Mc Dekk ?

Fikk lagt på nytt bakdekk på mc og det viser seg nå at dekket er. For de norske prisene på MC - dekk er stive som en Yamaha R1-ramme. Vår pristest avslører imidlertid at det er mulig å spare mange . Norgesdekk og Michelin har nylig kommet til enighet om en avtale om at . Michelin og Norgesdekk inngår felles satsing på markedet for MC dekk i Norge! Mc dekk til sport og touring motorsykler fra Michelin. Gjennom sine mange innovasjoner og strenge krav til sikkerhet er Michelin blitt verdenskjent for sine mc.


Pressemelding fra Spare Parts Service AS: Dobbeltseier til METZELER i dekktesten i det britiske bladet Motorcycle News. Det respekterte tyske motorsykkelmagasinet Motorrad har testet den nyeste generasjonen av Sport Touring- dekk fra fire produsenter, . Motorsykkeldekk tester - les anmeldelser skrevet av brukere hos dekktest. Du finner utvilsomt de beste sommerdekkene ved hjelp av disse . Elving Solli har laget en fin dekktest der . MC - Dekk fra Michelin i forskjellige varianter og dimensjoner.


Finner du ikke dekket du trenger? Vi bestiller mange typer dekk , så gi oss beskjed! NAF- test av sommerdekk i bladet Motor kårer Michelin til årets vinner, med Nokian Hakka .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg