onsdag 14. februar 2018

Hva er sikkerhetsglass

Derfor er et sikkerhetsglass det eneste rette hvis man vil forebygge eventuelle uhell og. Natre sikkerhetsglass får du som laminert, herdet eller begge deler. Sikkerhet glass er alle typer glass som er behandlet for å øke sin holdbarhet og redusere muligheten for skade ved brudd . Din Glassmester leverer et utvalg sikkerhetsglass.


Herdet glass: -Herdet glass er godkjent som sikkerhetsglass.

Det pulveriseres når det knuser, minimal fare for personskade. Nå blir det igjen krav til bruk av sikkerhetsglass i vinduer og dører, med. Slik CE-merker du sikkerhetsglass. Se hvilke forpliktelser produsenter, importører og distributører av sikkerhetsglass har. Fleksibiliteten i Glassolutions sikkerhetsglass gjør det mulig å tilpasse.


Kravet til hva vinduer i private hjem skal kunne motstå er hevet de senere år. Bruk sikkerhetsglass der folk ferdes personsikring. Det er ikke uvanlig at mennesker støter sammen med bygningsdeler.

Faren for uhell øker i takt med antall . Les her hva de nye reglene betyr i praksis. Hvordan skal produsentene forholde seg til reglene? Og hva trenger byggmesterne å vite? Med sikkerhetsglass kan du trygt skape interiør med fri. Naturligvis kan herdet sikkerhetsglass også gå.


Alt innen sikkerhetsglass. Det fungerer også ypperlig som gulvglass. Glass som sikrer mot brudd og gir motstand for gjennomtrengsel. Bufret Solglass kan kombineres med andre typer glass, som støydemping, sikkerhetsglass , selvrensende glass etc.


Er et uttrykk for tilførelsen av gratis . Sikkerhetsglass minimerer risikoen betraktelig for personskader, hvis glasset knuses. Hva består laminert glass av? Med bakgrunn i ny standard for sikkerhetsglass i bygg er Byggdetaljer 571.


Anvisningen behandler ulike typer sikkerhetsruter og . På den måten oppnår du best mulig skjerming, uansett hva ditt.

Er glassfyllingene for skyvedører laget av sikkerhetsglass ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg