fredag 16. februar 2018

Høyttalere med bass

Markedets beste og mest eksklusive høyttalere finnes i denne kategorien. Gulvhøyttalere gjengir hele frekvensområdet fra den dypeste bassen til den lyseste . God lyd er ikke lenger begrenset kun til stua. I dag finnes det høyttalere som dekker alle tenkelige behov, enten du trenger lyd i båten eller vil spille av samme.


Bufret Lignende Som ventet er lyden akkurat så tøff og massiv som den må være for en slik høyttaler. Det finnes godt med ressurser, og bassen er virkelig påtakelig, selv om den .

I tillegg til slank bass , har denne typen høyttalere gjerne lavere lydstyrke og mindre dynamikk. Er du av typen som vil ha rockekonserten hjem i . En stor høyttaler kan spille høyere, men også renere, med lavere forvrengning og dypere bass enn en mindre høyttaler. To av høyttalerne i testen har skikkelig med desibel og en kraftig bass , samt godt med blinkende lamper. Men de er så strømslukende at det . Her finner du en komplett oversikt over alle våre høyytelses bilstereokomponenter som har høy tålighet og er konstruert for å spilles svært kraftig . Surroun og subwoofer med skikkelig trykk i bassen.


Skru opp lyden og få gåsehud med digitale . Trådløs høyttaler finner du billig hos Power på nett og i butikk!

Vis alle produktene i kategorien PC- høyttalere. Fyldig stereolyd med dyp bass. Høyttalertårn, soundbar, soundbase, morsomme små høyttalere i ulike former,.


Kraftig lydanlegg med ekstra tung bass. Høyttaleren benytter en C-CAM bass med en justerbar IDC-modul som består av en C-CAM RST mellomtone og en C-CAM Gold Dome diskant. Spaceworld Soundgarden er en spesialist på høyttalere. MRW-er en liten muskelbunt i et kompakt kabinett som leverer dundrende bass. NS-Fleverer en ren lyd med kraftig bass.


Hold festen gående eller fyll verden med bass med hele serien av EXTRA BASS - produkter fra Sony. Dypere og kraftigere lyd takket være EXTRA BASS. Om du ikke har lyst å bruke mye penger på en bærbar høyttaler finner du MUVO 2C nederst på prisskalaen. Her får du overraskende bra lyd og bass fra en . Aktive høyttalere er høyttalere med forsterker innebygd. R-28PF er en helt ny aktiv gulvhøyttaler fra Klipsc.


Det betyr at man kan si farvel til effektforsterkeren, samt sannsynligvis også forforsterkeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg