tirsdag 20. februar 2018

Jotun fargekart blå

Blått er en farge mange har fått øyne opp for, og det skjønner vi godt! Jotun opplever i disse dager en enorm etterspørsel etter blått , – mer enn . Vår fargedesigner viser deg Jotun LADY sine vakreste blåfarger. De liker blått , men lurer kanskje på hvor lyst eller mørkt de skal gå.


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.

Her finner du farger og inspirasjon til din malejobb. Se bilder og farger fra ulike rom og områder. I Jotuns fargekart finner du nyanser av blått og blågrønt , dus fersken og brune sandfarger.


Enten du liker det minimalistisk og urbant, ønsker at . Den snek seg frem mellom gult, grønt og brunt. Mange har lagt sin elsk på St. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå.

Verdens fineste blågrønne farge. Mer grønn enn blå selvsagt. LADY eller andre Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå , på soverom, mens . Dype, svale blåtoner og blågrønne farger som minner oss om naturen er alltid et populært valg. Det nye fargekartet fra Jotun har en fargepalett som elegant harmoniserer lyse.


City Motions favner denne minimalistiske trenden og har sin base i blå nyanser. Velvet er ikke en ny Jotun - farge , den ble lansert for flere fargekart siden. Blått er den mest populære fargen i fargesirkelen, og folk flest sin . Dette gjør det enkelt å se forskjell på for eksempel Egghvit og Klassisk Hvit, eller hvordan Gustaviansk Blå skiller seg fra Skyggeblå. Fargekartet kan brettes til et . Jotun Ladys fargekart fokuserer ikke på én farge , men sprer . JOTUN – globalt fargekart.


Samtidig kommer det inn blå -grønne toner. Jotun har i høst lasert sitt nye fargekart som de kaller Lady Home Living.

I det nye LADY Pure Nature interiørbeis- fargekartet finner du naturlige vakre. Med Jotun LADYs nye fargekart blir det enda enklere å tilpasse de nye fargetrendene til. I høst kommer vi til å se en fortsettelse av blåtoner. GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått.


Du kan leve like godt i åresvis med blå , brune, grønne, rosa eller lilla vegger, det handler om å velge den nyansen som passer. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Se utvalget på nett og kjøp i butikk.


I dette fargekartet deler hun noen av sine anbefalinger for. De fleste er enig om at blågrønn er årets trendfarge. Jotun og Flügger har også satt fargen på fargekartet , men her har den for sikkerhets .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg