mandag 19. februar 2018

Selvborende treskruer

Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell. Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre . SFS intec har utviklet og produsert selvborende skruer for inn festing i tre underkonstruksjoner i flere tiår. Disse er spesielt tilpasset for trebygg, industrielle. Grovt sett skiller vi mellom treskruer og maskinskruer.


Mange har dessuten en selvborende spiss som bryter trefibrene på vei ned.

Sorter etter, Navn, Pris . Selvborende konstruksjonsskrue. Målet med denne oppgaven har vært å finne ut mer om hva som skjer i forbindelsen mellom aksialbelastede treskrue og tre når forskjellige parametere endres. Logg inn for å se pris og . SELVBORENDE SKRUE 5xSORT. Rustfri selvborende skrue, bi-metall. Dette gjør man kun når man skal ha en selvborende skrue.


På en skrue uten borspiss slipper man . Gipsskrue til stål maks 1mm,.

Stolpespyd 50x100x7Kellen. Denne skruen har en skrues beste egenskaper i begge ender. Gjenger seg i betong og gjenger seg i trevirke. På denne måte… BETONGSKRUE SENKH EF 7 . For platetykkelse: - mm. Nordisk Träskruv er en serie med selvborende skruer for bruk i trekonstruksjoner.


For sikkert, feilfritt arbeid med selvborende og gjengeformede skruer i tak- og fasadebygging samt i området varme, klima og ventilasjon. Vi har et stort utvalg i selvborende skruer til bruk i ståltykkelser mellom 1mm og 15mm. Skrue for trykkluftskrutrekker. Vi kan levere disse lakkert i alle standar RAL og NCS farger.


Leveres i bokser på oransjt brett. Velkommen til Berner - Ledende europeisk leverandør til bil- og byggebransjen. Drejede skruer, Gevindstænger, Pinolskruer, Slangeklemmer. CB Betongskruer er en komplett serie skruer for ulike innfestings løsninger.


Kapping utføres med platesaks, vinkelsliper eller sirkelsag. Vi har lansert fullt sortiment på skruer, pakket i robuste bokser tilpasset elektrikerens hverdag. Platen legges på sløyfe (strølekt) og . Svært kraftige selvborende skrue til tre mot stål.

Vinger som borer gjennom treet og borspiss for metall Tbits. Nødvendig utstrekkskapasitet for skruer i hvert festepunkt er bl. Da må det enten forbores eller bruke selvborende skruer.


Magnethylse for selvborende skruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg