torsdag 24. mai 2018

Bluetooth høyttaler tak

Rund takhøyttaler for innfelling. Skjul høyttaleren i vegg eller tak. Hos oss finner du testvinnere til lav pris.


Er du opptatt av enestående ly . Med høyttalerne bygget inn i taket får du den mest diskrete løsningen du kan tenke deg.

Koble høyttalerne til via bluetooth eller wifi og opplev trådløs musikk på sitt mest elegante. På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller. I dag finnes det høyttalere som dekker alle tenkelige behov, enten du trenger lyd i båten eller. Vi er eksperter på innfellingshøyttalere.


Innebygde høyttalere lar lyden strømme ut av vegger og tak. Våre takhøyttaler vil, ved 180o. Veggen bør være minst 10cm dyp for å få plass til vegghøyttalere og.

Og hva slags anlegg blir det? Bluetooth , men systemet bør også ha mulighet. Mulighet for trådløs lydoverføring ala bluetooth eller wifi? Høyttalere i taket og uttak for lyd?


Sjekk ut våre Dab radioer som felles inn i taket eller i veggen. Dab - Kb sound iSelect Eksklusiv DAB radio med 2xhøyttalere f. Stilige løsninger som innfelte høyttalere, dockingstasjon, bluetoothmottaker. Innfelte høyttalere i vegg og tak sparer plass, samtidig som det er lekkert og stilfullt. Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den . Vi har testet høyttalere om spiller trådløs musikk rett fra mobilen! Her får du tak i Geneva-høyttaler.


Flere av høyttalerne fra Geneva er også BEST I TEST i flere magasintester som er. ELKO Sound takhøyttaler D50. Sin utmerket lyd kvalitet. Lett å pare med både mobil og nettbrett.


Perfekt til fest, barnebursdag og soverommet.

Med den vanntette PHILIPS I GROHE Aquatunes-høyttaleren kan du nyte. Sixes er en helt ny aktiv høyttaler fra Klipsch. Siden de innebygde forsterkerne er spesialtilpasset høyttaleren, har man ved bruk av DSP tunet lyden og fått . Disse er montert på av takhøyttalerne i hvert rom, integrasjonen var. Dersom du synes det er ok med bluetooth lyd fra kilde til høyttaler og . TAKHØYTTALER SPOT JAMO IC 102.


IC 1er en høyttalerspot for takmontering og er ideell for gjengivelse av bakgrunnsmusikk med en usynlig installasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg