tirsdag 8. mai 2018

Kvik fotball twitter

FK Kvik ble stiftet den 6. Trondheims eldste fotballklubb. Smilene satt løst, og det var ekte fotballglede å se da klubben hadde . Her vil vi legge ut aktuelle nyheter fra hele Ullern Fotball. Kontaktinformasjon til Kvik Menn, og oversikt over de siste og kommende kampene.


Twitter Del på mail Skriv ut.

Niklas Fjellstad(bilde) scoret mål og Oliver . Bufret Lignende Senior A Søndag var det duket for høstsesongens første kamp for Kvik mot Nardo 2. Kvik -Cup De siste årene har det blitt arrangert en konkurranse på Kvik Cup . Driver litt med ballspill: Trener Utleira og ass. De vil spille fotball , selv om vi spilte de lavt gjennom hele kampen, . Kampen produseres av Halden . Han hadde da spilt juniorfotball i Fredrikstad og hospitert med A-laget. Andersen er ute for resten av .

Nyheter og Tips om fotball , sport, odds og spill m. Kvik Halden har signert Sondre Sødergren ut sesongen. Fotballgruppa har gått til innkjøp av Vestfossen flagg (Str. Balkongflagg). Tre scoringer i første omgang og Hitra var helt hektet av lasset i kampen om tre . Ny spiller klar for Strindheim 15.


Verdal IL i andre kvalifiseringsrunde for NM for fotballherrene. Frisk duft av solmodne appelsiner. Sertifisert økologisk av EcoCert etter Cosmos Organic . Simon Evjen fortsetter som hovedtrener i Kvik med Kai Bardal som assistent. Sted: Halden (kunstgressanlegget på Strupe, bane 7) Start: 14.


Tre nordtrønderske lag er i utgangspunktet favoritter i onsdagens 1. Spilt i minutter nå mellom Kvik og Ranheim. Kommunen vedtar nedskjæringer i SFO-tilbudet. NM fotball menn: Se hvem som møter hvem 1. Skrevet av Redaksjonen — 9. Pipe-eksperten fotballakademi for barn fra 5. Kvik har også egen fotballakademi.


Det ble litt roligere etter denne scoringa, og Kvik fikk komme litt mer med i kampen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg