mandag 7. mai 2018

Sotlukestein montering

Det er kun å plassere sotlukesteinen. Montering a) Ta av karmen og skru ut de fire skruene i hjørnene. Tilbehør til eldre Leca pipe med enkel sotlukedør.


Sotlukestein kan benyttes på alle Leca Pipe sine firkantede sotluker. Avstanden kan reduseres ved å . Det ble løst ved å sette inn en Leca sotlukestein i sotluka.

Minimum avstand fra sotluke til brennbart materiale er ifølge forskrift cm. Som en utbedring av dette, så nevnte han at jeg kunne sette inn en sotlukestein som var nøye tilpasset åpningen i sotluka laget av 5cm Siporex . Prosjekterings- og monteringsanvisning. Modifisering av sotluke P-eller Fe-24.


Redusert avstand fra sotluke til brennbart materiale. Forskriftene krever normalt minimum . Monter toppbeslaget (se egen monteringsanvisning som følger med). Montere et heldekkende beslag (en hette) som holder teglkonstruksjonen tørr.

Hvis det er bygget elementskorstein, kan det monteres inn sotlukestein i sotluka . Ved avstander mindre enn 3mm til brennbart materiale, brukes sotlukestein. Det forenkler byggingen enten du gjør det selv eller bruker en proff. Produktet leveres med kranbil, og heises rett inn i boligen.


En gjennomsnittlig montering av. MMurmørtel legges ut, og sokkelelementet monteres og vatres nøye i . Laga stativ for kanoer på sørveggen av stallen, Laga lufteventil stall, montert. Meld fra om montering av nytt ildsted.


Har du endret eller montert nytt ildsted må du melde dette til feiervesenet. Ved installasjon av ildsted i nybygg, ved montering eller rehabilitering av skorstein,. Skorsteins rehabilitering.


Ferdig isolert for enkel og problemfri montering. Vi har fått pålegg om montering av plate mot vegg, alternativt montering av sotlukestein. Vi har fast pris per meter pipe, som inkluderer omn montering og ny sotluke , me kan også løysa.


SOTLUKESTEIN FOR LECA VENTI PIPE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg