onsdag 16. mai 2018

Bygge badstue ute

Vi viser deg hvor enkelt det er å bygge din egen utebadstue. En utendørs badstue er en drøm for mange sommerhus- eller hytteeiere. Har planer om å bygge vedfyrt badstue på hytta og trenger råd. Noen som har tegninger eller en link til et badstueprosjekt på ca 6-kvm?


Kunne du tenke deg en liten badstue i hagen, med garderobe og dusjrom, og en liten terrasse foran?

Det å bygge badstue inne i ditt eget hus . Er du på jakt etter badstue utendørs ? Med stort fokus på kvalitet leverer vi badstuhytte og badstue byggesett til en rimelig pris. Byggesettene leveres uten . Mobil Rektangulær Utendørs Badstue På Hjul – Tilhenger. Gjør-det-selv utendørs badstuer som kan bygges av hjemeieren selv er tilgjengelige, og det finnes . Vi bruker i hovedsak tre typer av tre når du bygger utendørs badstu.

Den første typen er gran, den andre er lerk og den siste er termoträ. Bygg din egen badstue med enkle hjelpemidler. For en familie bør størrelsen være på minst m2. En kW varmeovn er som regel tilstrekkelig varmekilde. Da ligger disse i den kjøligste sonen, og ute av syne.


Her får du noen tips for planleggings- og byggeprosessen. Paret sammenligner en kveld ute i badstuen som følelsen du får etter ei . En vanlig familiebadstue tar ikke mer enn 3-m og det kan du sikkert. Badstue på hytta gir lindring for ømme hverdagsmuskler. Det er mye penger å spare ved å bygge badstuen selv hvis man ser bort fra tidsforbruket.


Vår sauna er bygget i meget solid lapplandsfuru med tette årringer og hytten . Bygg badstuen helt frittstående rom-i-rom. Du skal ikke bruke noen av baderommets eksisterende vegger. Mellom badstue og eksisterende . Byggmax har alt innen badstue og badstutilbehør Ingenting er som følelsen av å ha skapt eller bygget noe selv.

Hvis du går rundt med en drøm om å bygge. Vi leverer frittstående badstuer for eget oppsett. Badstuhyttene er komplett ferdikappet (precut) byggesett med detaljerte arbeidstegninger, som gjør oppsett.


Badstuen er plassert lengst ute på kanten av Storhavet, med utsikt over Træna fyr. Romslig infrarød badstue for avslapning og velvære,med ergonomisk utformet rygg og infrarøde. Vi har infrarød sauna, vanlig sauna (finsk badstu ), utendørs badstu , steamrom og dampbad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg