mandag 7. mai 2018

Lønn farmasøyt 2017

Som farmasøyt er du enten reseptarfarmasøyt eller provisorfarmasøyt. Hvis du vil bruke statistikken til å vurdere hvor god din lønn er, eller . Resultatene så langt fra årest lønnsoppgjør viser at farmasøytarbeidsplassene er tro mot frontfagsmodellen. Rammen fra frontfaget på årslønnsvekst ser . Ved inngåelse av arbeidsavtale kan lønnstatistikken være et viktig verktøy for å sikre riktige og optimale.

Avtale om Virke OU-fond Apotek - revidert 1. Generelt har man sett at mange gir lønn som årsak for sin oppsigelse, . Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi,. Hvis jeg skulle anbefale utdanninger til noen i 20-årene med åpent sinn, ville jeg forslått de litt sjeldnere fag som aktuar eller farmasøyt. Apotekteknikeryrket er blant lavtlønnsyrkene, og mange klager over.


Utenlandske farmasøyter som Patricio Marcos Senet har blitt. Norge klarer ikke utdanne nok farmasøyter.

Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Apotekene kan friste med gode jobbmuligheter, god lønn og muligheten. Nedgang i antibiotikabruken. Fordi lønn forhandles individuelt i apotek, tror jeg de færreste ønsker å oppgi hva de tjener.


Lønn og annen godtgjørelse for daglig leder utgjør. Gjennomsnittlig antall årsverk. Nedenfor kan du se listen med lønn for 3yrkesgrupper. Bloggen er laget for å opplyse om hva en farmasøyt er og hva.


Lønn : Lønningen hos farmasøyter er veldig avhenger av ste utdannelse, . Hvis det ikke går kan jeg ta masters i reseptarfarmasøyt ? Skikkelig dårlig samvittighet. Studieveiledning og - administrasjon. Studiekonsulent Nina Woldene. Bildet viser Elsa Jytte Hagstrøm bak disken på Boots apotek Fredrikstad.


Farmasi (master fem år): 1. SSBs oversikt over gjennomsnittlig månedslønn , viser at legespesialistene tjente 76.

LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Etter fem år er sjansen tre ganger så stor for å ha millionlønn med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg