onsdag 16. mai 2018

Kvanum kjøkken

Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer. Kjøkken , ba garderobe og interiør. I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt . Interiors from Kvänum arouses desires worldwide.


We are represented in everything from cozy cottages, historic castles and private homes on every continent.

Inredningar från Kvänum väcker begär världen över. Vi finns representerade i allt från mysiga stugor, anrika slott och privatbostäder på varje kontinent. Et helt nytt kjøkken har sett dagens lys: klassiske Karleby i fargen mandel med. Kvänum -, Bulthaup- eller Boffi- kjøkken , Slettvoll-møbler og . Kvalitet og service tilpasset. Når folk bytter kjøkken , bad eller garderobe vil de ikke bare bytte.


Kvänum er særlig kjent for sine kjøkkenløsninger, men hjelper også . I februar ble Kvänum tildelt prisen for beste design i kategorien kjøkken av den svenske utgaven av magasinet Elle Interiør.

Prisen gikk til den nylanserte . Skap og dører fra et flott Kvänum kjøkken selges- dette er mye for pengene! De er veldig fornøyd med kvaliteten! Kvänum - kjøkken i finert ask der dørene ligger i flukt med skroget. Skapene er håndmalt, noe som gir stor valgfrihet og fleksibilitet med hensyn til fargevalg. Det er ikke alle kjøkken som er like enkle å innrede.


Nyheten fra Kvänum Cool Classic kunne like så godt hett Nordic Nature. KJØKKEN : Ekteparet Ketill Danielsen og Inger Marie Nordrum har drevet. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og . Et slikt kjøkken tar tid å installere.


Denne Pinnen ble oppdaget av Helene Gjerpen-Huser. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Dalby kjøkken med underskap og øy håndmalt i fargen Sotgrå og overskap i fargen Røkgrå. En perfekt kombinasjon for et moderne klassisk kjøkken.


Er det noen av dere damer her inne som har kjøkken fra Kvänum ? Jeg lurer litt på hvor fornøyd dere er? Da tenker jeg på Kvanum, Lidhult og kanskje Huseby og Sigdal som litt billigere.

Vi betalte grovt for vårt Kvanum kjøkken. Aspirant Noen med erfaringer fra denne kjøkkenprodusenten? Kvänum , den fremste nordiske produsenten av høykvalitets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg