mandag 14. mai 2018

Sponavsug tilbehør

Patronfilter til sponavsug Luna BMF 3BMF 490. Logosol har et bredt sortiment av sponavsug og sponhandteringsprodukter, f. Sponsuger som holder det rent rundt sag, høvel etc. Bruk en flyttbar sponsuger til snekkerimaskinene, så havner sponet i posen i stedet for på gulvet.


Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo.

Sponavsug Metabo - Høy kvalitet, pålitelig og holdbar. Egnet for trebearbeidingsmaskiner med sponåpning 2mm, høvler opptil 4mm. Lett å flytte fordi bunnplaten har.


Stabilt sponavsug passende for større trebearbeidingsmaskiner. En støvsuger er en selvstendig maskin, men det er vanligvis anbefalt tilbehør skjæremaskiner . Eksempel på tilbehør til sponavsug. Kontakt oss for utfyllende informasjon.

BeskrivelseTeknisk info Tilbehør Support. Starter og stopper samtidig med sagen. Effektiv sponsuger med god sugeevne i kompakt design. Det finnes hjulsatser til de forskjellige modellene som tilbehør , når det ikke er standard på sagen. Med hjul er det enkelt å kunne flytte og ta med.


Filtermaterialet er L-klassifisert, noe som betyr at det filtrerer . På steder det er krav om et støvfritt miljø, er vår UFO-1sponavsug , godt. Produktnavn: SPONAVSUG SETT MULTIVERKTØY CV18DBL. Sugeslangetilkobling Ø 1mm. Vi tilbyr utleie av sag containere med ferdig fastmontert kappesag og innredning med hyller og sponavsug. Hei, Selger et nesten helt nytt sponavsug fra Axminster.


Scheppach Dykksag CS -pakke pris M. Flisavsug – Scand Industrimiljø AS tilbyr diverse avsugsløsninger. Ser du etter en spesialist på flisavsug? Vi er en etablert aktør innen flisavsug og andre typer .

Stort utvalg tilbehør tilgjengelig for de fleste arbeidsoppgaver (selges separat). Kan utstyres med sponavsug. Leveres i praktisk stablekoffert for fleksibel . Innendørs skal sponavsug benyttes, og det må sørges for god ventilasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg