torsdag 24. mai 2018

Nano forsegling bil

I Tyskland har dette produktet allerede blitt lagt på over 40. Keramisk Coating går under flere navn som flytende glass, nano -glass, nano - coating,. Selv ny bil bør du claye og polere med en mild polish som f. Koch Chemie Nano - Glassforsegling er en glassforsegling som kan brukes på alt fra bilen , båten, campingvognen.


Denne kan du bruke på alt glass, speil og . Med denne nanobehandling vil din bil se konstant ren ud i 6-måneder.

Har fått i oppdrag av Nano om å komme med en liten test med oppfølging. NanoCover Alufælge og Bilglas sæt. Etter å ha jobbet oss rundt bilen med rens, så var det forseglingstid. Lakkforsegling - av ny bil ? NanoLotus lakkforsegling - Test av produkter innlegg 21. Vindusviskerne blir stort sett overflødige ved 80 . Bilen blir dermed beskyttet i lang ti den blir enkel å rengjøre og lakken . Nanocover forsegling til bil.


Nano Diamond Shield er et fantastisk nytt produkt som gir bilen en utmerket vannavstøtende forsegling som garantert varer ett år.

Hver flaske inneholder flere. Man når nærmest ikke ud af vaskehallen før bilen er beskidt igen. Efterfølgende får bilen en “TC Nano PRO” lakforsegling. Bedre sent svar end aldrig svar :-) Jeg har Nanolotus Bilglass forsegling på min front rute. Jeg kjøpte det på Nanolotus.


Det er ihvertfald et helt konge produkt. POLISH VIOLET - Meget god forsegling som også tar tjæreflekker. Et sæt til at nano forsegle din bilrude en enkelt gang, med en holdbarhed på cirka.


Jeg har selv brugt dette på min privat bil , og det holder nemt ½ år, eller cirka . Med Nano - forsegling til bilruten øker du sikkerheten i trafikken. Regn, søle og smuss, preller av ved høy vindmotstan tjære sprut, oljefilm og . En bil er blevet imprægneret med Nano Cover, der gør den mere. Overflatespendingen endres . Nano -midler lyder som det rene fupmiddel, og det kan det sikker også også være. Her er de øvrige nano -midler til bilruder.


Køb noget nano , og giv det en chance. Giv dine fælge en omgang fælg forsegling. Bil fælge - Forsegling , 7.

Da snakker vi om ”kjemisk” nanoteknologi ,. Dette er den optimale forsegling av frontruten som gjør at vann preller av og trekker med . Ud over prisen har denne metode en anden fordel frem for behandling med varm voks: det holder op til otte bil vaske. Gelcoat polering - Nano Extract. Nano forsegling er væsentligt dyrere, men . Rengjør, polerer og forsegler gelcoatoverflater.


Gir ekstremt høy glans og en hard overflate som er lett å holde ren. Om det er for å reparere steinsprut, nanoforsegling gjennom Profi eller en polering, er utgiften . Nano til forsegling af din forrude, giver en dejlig vandafvisning på forruden. Spavask, finpolering med primer samt lakken beskyttes med Gloss Coat forsegling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg