fredag 25. mai 2018

Målebeger bar

Partyking vet akkurat hva som trengs for å få en komplett utstyrt bar. Vi har også redskapene som gjør deg til drinkmester, og å kunne servere gode drinker er . Din leverandør av barutstyr! God kvalitet, kjente merkevarer, gode priser!


Gjør bartenderens jobb til en lek ved å utruste din bar med profesjonelt barutstyr. Med shakers, målebeger og dryppekorker i høy kvalitet blir det morsomt og .

Se vårt utvalg av målebeger , litermål og deslitermål. Specifications: Målebeger i plast markering med 2cl. Andre kunder vurderte også disse. Bilde av Målebeger proff 2-cl. Monin Jordbær syrup cl.


Moderne bar sett med shaker og måle kopp. Krage cocktail shakes og måle kopper er et absolutt must for de som allerede har blitt forelsket i den vakre Collar. SKY sett – shaker, røreskje og målebeger.

Loft- serien er barutstyr i børstet, rustfritt stål med avrundede linjer og stilig design. Utviklet for barer men passer like bra i hjemmemiljø. Et bra målebeger eller jigger for å . BESSHO TALL GLASS - set of two This item is available for pre-order and will ship in May, Just as the small town is known for the healing properties of its hot . Vinkjøler shaker opptrekker målebeger barsil muddler sitrus presse skjenke kork.


Og i alle fall ikke målebeger. Men det er faktisk en mening med det. Mitt beste tips er noe så enkelt som å bruke målebeger.


Den forgylte målebeger , som vi kan tilby, er tilgjengelig i både gull og sølv, slik at du kan definitivt velge hvilken som passer best for din bar avhengig av hvilke . Materiale, rustfritt stål. Fantastisk Himmel, Stjerne, Cosmos Laser Projector Lampe Natt Lys. PINLIG NØYAKTIGHET: Et todelt målebeger er hobbybartenderens viktigste.


En cocktailshaker, arbeidshesten i enhver bar , er for mange . Transparente målebeger på 1. For enkel oppmåling av produkter. Tilgjengelig i fire farger for mulig fargekoding av soner. Oslos beste bar av Oslopuls i fjor.

Basisutstyr for å lage cocktails: Målebeger , shaker, røreglass, hawthorne-sil, barskje, . Sist men ikke minst er det et målebeger som lar deg måle de forskjellige . Et moderne bar sett med shaker og målebeger av rustfritt messingbelagt stål. Barsett i rustfritt stål, leveres i gavepakning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg