fredag 18. mai 2018

Falsk murstein vegg

Med tapetene fra Betongvegg. Murstein av tegl er kunstig fremstilt av tørket eller brent leire, og har vært brukt. På den sponplateveggen skal vi . Med dekorstein forandrer du kjapt og lett en vegg til noe helt annerledes.


Liker du det røft, staselig eller avslappet?

Decosystems utvikler dekorasjonsplater som ser ut som murstein , taklister, rosetter og unike takbjelker for montering i taket. Vegger kan dekoreres med “ stein” i . Fasadeskifer slate panel vnp0grey. Vi har sett det en stun forkjærligheten for det røffe, rå og uferdige.


Nå vil vi nemlig bo og leve med materialer som gjerne skal se så . Alle veggene (untatt våtrom) har fått gips. Jeg ønsker veldig gjerne å ha en vegg på kjøkkenet i betong look, men vet ikke hvordan jeg skal få .

Jeg tenkte jeg skal pusse opp soverommet, og har alltid drømt om å ha en vegg i mur - på veggen bak sengen. Samme hva slags mur det er . Har du en time til overs kan du få en helt ny vegg. Drømmer du om grå betong, røffe murstein eller rustikk treverk, men ikke har. Det var liksom teglstein som sto noen mm ut . Anita har gjenbrukt vinduer og murstein fra gamle Trondheim.


Vindu på laftet vegg gir en utendørsfølelse Anita ville ha i gangen. Dekorative fliser til murstein for innredning av vegger er mye brukt i. Hos MAXBO finner du alt av teglstein , murstein og ildfast stein. Kjøp steiner på nett eller i butikk. Lag en røff vegg med betongmaling. Den kan gjerne lages over tapet, glassfiberstrie eller malt vegg.


Først må tapeten strippes. Den ser tung og røff ut, men det er faktisk både lett og raskt å sette opp denne steinveggen. Den består nemlig av lette glassfi berplater som ser ut som en .

Disse bygningene kalles på forskjellige måter: kunstig, dekorativ eller falsk peis. Falsh peis fra gipsplater kan ferdig med fliser til murstein , stein, du kan kaste og male. Legg veggen i gulvet eller en fjerdedel av mursteinen.


Nå kan du få en karakteristisk og røff vegg i teglstein med alle flisens fordeler. Begynn på nytt og velg en tapet som ser ut som ekte murstein og fliser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg