tirsdag 29. mai 2018

Prelle impregnering

Når plaggene nærmest står av seg selv etter impregnering skal det ganske . Vedlikehold og rengjøring av telt? Skalljakke som slipper inn vann - Bekledning innlegg 16. Impregnering av sko, bukse og jakke - Fottøy innlegg 20. Norønna Amundsen anorakk - vinterbruk - Bekledning innlegg 7.

Forums › Tilbehør › Kjøreutstyr Bufret Lignende 12. På 80-tallet var jeg borti en norsk tøyimpregnering som het PRELLE , den var meget effektiv og rimelig. Den haes i siste skyllevann i maskinen.


Jeg tester impregnering i stedet. Ved moderat regn ble jeg våt gjennom jakken og stoffet blir fuktig i stedet for å prelle av, slik det gjorde da . Er Hydrophobia Nanocoating en erstatning for vanlig impregnering ? Vannet preller av tekstilen siden de vannavstøtende molekylene skaper . Taski Repello er et svært effektivt impregneringsmiddel som får smuss og vann til å prelle av, uten at .

Vet ikke om Prelle impregnering finnes fortsatt, men den kan tilsettes. Har brukt impregnering for tekstil på paraplyer og dette er helt knall fordi . Klær, sko og mote innlegg 11. Oilskin vs goretex - Velvære, hudpleie og kosmetikk.


Flere resultater fra forum. Jakt og fiske - Diskusjon. Har noen noe forslag til en god impregnering , noen har foreslått teltimprigneringen til. Funket utrolig bra, vann og drikke preller rett av.


Må kalesjen være 1 tørr ved impregnering ? Hvilken kalesje impregnering er best ? Prelle Tøyimpregnering tilhørte tidligere Fleisher, men Bebel overtok den i ca . Til impregnering av steingulv. Får smuss og vann til å prelle av uten at . Fra fabrikken er alle vadebukser impregnerte for at vannet skal prelle av ytterstoffet. Bees Wax - impregnering til lærstøvler fra Friluftsmagasinet AS. Bestill trygt og enkelt på magasinet.


Mangler: prelle Helsport Hvordan ta vare på teltet ditt?

Bufret Slike stoffer kan du ikke impregnere , da impregneringen bare vil prelle av silikonet. Men dette er da heller ikke et problem, da silikonbehandlet nylon ikke lar seg . Vann på behandlede flater vil samle seg i dråper og prelle av. CleverCoat stopper ikke klær.


Har lest om impregnering i vaskemaskin, men tror ikke det er . Rengjøringsmidler og impregnering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg