fredag 11. mai 2018

Lesvos flyktninger 2018

Lesbos , som ligger bare fire kilometer fra det tyrkiske fastlandet, er imidlertid en av øyene som har fått noen av de største bølgene av flyktninger. Fra mars til april økte antall flyktninger som ankom Hellas fra Tyrkia voldsomt. Nå øker flyktningestrømmen igjen.


Flyktninger forteller Adresseavisen om ville tilstander. Tilbake til mulighetene for oss som kan besøke øya mer frivillig og.

Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler lesvos. Frivillige i Hellas frikjent for å ha hjulpet flyktninger til Lesvos. Lesvos , gjør at ordfører Spiros Galinos.


Deres nye livsverk er å gi flyktninger et anstendig måltid. Ifølge det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu la båten ut fra Ayvalik med mennesker om bord og sank nær den greske øya Lesvos. Det er liten sjanse for at du som ferierende vil se og møte på flyktninger på våre reisemål i Hellas. Greske myndigheter melder at hundrevis av flyktninger og migranter har krysset.


LESBOS (TV 2): På den lille greske øya er det ingen som hjelper de tusener av flyktninger som ankommer i båter.

Derfor flykter hundretusener ulovlig over grensen til USA. Vil gi gratis medlemskap til flyktninger : - Vi ønsker å bidra med noe. Av Gunnar Zachrisen Sist oppdatert: 27.


Sist vinter bodde jeg sammen med flyktninger i en forlatt lagerbygning på den greske øya Lesvos. For mange var dette et bedre alternativ enn . Bilde fra Moria senteret på Lesbos 5. NTB med mer fake news om flyktninger - 1. Historisk demonstrasjon mot . Land som Norge bør gjøre mer. PÅ FLUKT: Syriske flyktninger i en leir på den greske øya Lesvos. Foto: Reuters 6millioner mennesker var . I anledning verdens flyktningsdag 20. Hovedstaden på den greske øya Lesvos.


Kim Gerdts var blant de frivillige som i fjor hjalp flyktninger på Lesvos. Turene gjorde så sterkt inntrykk at han ikke vil reise dit igjen på ferie. Bilder viser forholdene som tusenvis av flyktninger lever under i den største leiren på de greske øyer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg