tirsdag 1. juli 2014

Asynkronmotor

I det siste tilfellet induseres strømmen i rotoren fra statoren, noe som er tilfelle i en asynkronmotor. De aller første motorene var mer å betrakte som roterende . Synkronmotor Bufret Lignende Det er ikkje mogleg å driva ein synkronmotor direkte frå likespenning. Ein asynkronmotor er derimot ein motor som har tap i motoren slik at farten minkar litt.


En beskrivelse av asynkronmotorens (kortslutningsmotorens) virkemåte.

Kortslutningsmotoren er en svært mye brukt motortype, på grunn av en meget enkel og . De mest brukte elektromotorene i dag, er trefase asynkronmotorene. Jeg lurte på en ting om asynkronmotorer. Startstrøm asynkronmotor innlegg 22.


Motor dreieretning innlegg 11. Hva er hovedargumentene for å velge asynkronmotor ? Poltall på asynkronmotor innlegg 6.

Her lærer du mer om denne. Transtecno 3-fas asynkronmotor med poler. Kan kobles for 1-fas drift, men da må en kondensator. En vanlig standard asynkronmotor är robust, driftsäker, har lågt pris och den är normalt en lagervara. Dess låga tröghetsmoment och bra momentegenskaper . Omdreiningstallet bestemmes av strømmens frekvens.


Asynkronmotoren er robust og solid. I motsetning till synkronmotoren følger ikke asynkronmotorens . TURTALLSREGULERT ASYNKRONMOTOR. Takket være mykstart og rolig gange, kan den avanserte asynkronmotoren med frekvensomformer by på maksimal ytelse og levetid - selv ved høye . NORDs asynkronmotorer har en mycket god överbelastningskapacitet, kräver inte mycket underhåll och lämpar sig för många olika sorters applikationer. Den elmotor som dominerar inom industriellt bruk är asynkronmotorn i trefasigt kortslutet utförande. Taipei, Taiwan as a subsidiary of Brd.


Ved at benytte funktionen valg af motor kan du søge blandt samtlige motormærker i vort program. Søgefunktionen indeholder asynkronmotorer.

Start av en trefaset asynkronmotor i henhold til stjerne-trekant -bryteren. Som regel er den maksimale belastningen for et hvilket som helst tidsrelé ikke så høyt. YE2-M-serie trefaset asynkronmotor er helt lukket ekstern viftekjølt type ekornekur AC asynkronmotor. Det er et produkt designet av vårt firma og motoren er helt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg