tirsdag 17. mars 2015

Bensintank båt

CE-godkjente bensintanker. Bensin og dieseltanker til bruk i båt. Få vårt nyhetsbrev les om nye produkter, konkurranser, tips og tilbud til båten din. Handla bränsletillbehör till båten hos Biltema!


Bränsleslangar, bränsletankar, bränsleblåsor, impellrar, motoranslutningar och andra bränsletillbehör till båtar.

Leveres komplett med inspeksjonsluke med lokk, luftestuss for eller mm slange, eller mm tanknippel og . Hva gjør dere andre med tanken når båten ligger i ro? Er utenbordsmotor og bærbar tank. Når den står ved huset nå, så har jeg tatt tanken ut . Gammel bensintank mangler lufteskrue innlegg 5. Mysteriu22l plast bensintank som lekker innlegg 22.


Lekk bensintank innlegg 10.

Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende En fastmontert tank i en båt er som regel plassert under dørken. Det skal være adkomst til tanken for at man skal kunne sjekke tankgiver og tilkoblinger. Av båter leverer vi Gran Sunrider, Suvi og Suzumar og Sandstrøm.


Vi har også et bra utvalg av lette aluminiumsbåter og kajakker. Disse motorene er, med sitt friske, nye utseende, lette og enkle å håndtere. Brukes som originaltank av flere motormerker.


Leveres uten tankkopling og slangekopling men med tankmåler. Leveres med slangenippel og tanklokk med lufting, monter en passende bens. Har du en båt med løs bensintank , må denne tømmes og rengjøres – i alle fall hvis du ikke har gjort det på en stund. Dette fordi det kan komme . Solid bensintank til båt lagd av Polyethylene plast.


Den såkalte Hulk tanken. Ved fastmonterinmg kan monteringssett prodnr. Ved ekstern tankpåfylling, må . Båt med innenbords bensinmotor skal ha fast installert tank.

Tank større enn liter skal monteres som fast tank. Brann i båt er for mange et skrekkscenario, men det er mye som kan. Har du fast bensintank ombord må du passe spesielt på at du ikke fyller . Vi skreddersyr all vår produksjon til den minste detalj og lager alle bensintanker fra bunnen av i syrefast stål eller aluminium. På den måten får man et produkt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg