tirsdag 10. mars 2015

Overgangslist aluminium

Aluminium overgangslist nr. Overgangslist som kan benyttes fra gulv til flis. Tekniske spesifikasjoner: Finish: Materiale: Matt aluminium Mål Lengde: 2. Skjuler og beskytter skjøten mellom to gulvmaterialer med liten eller ingen nivåforskjell.


Selvklebende overgangslist av aluminium.

Lister i metall er mer enn bare en list. Vi kan tilby deg overgangslist og andre lister av . Her finner du nivålister, trappeneser, overgangslister og andre lister du trenger til ditt prosjekt. Listen er ideell for skjuling av ekspansjonsfuger.


List i aluminium som monteres på toppen av grunnmursplatene der disse avsluttes i terrengnivå. Hindrer tilstopping av drensrillene. Vi har flere type lister som MDF taklist, MDF fotlist, Utforingslist, hjørnelist med mer.

Bufret Gi det nye laminatgulvet det lille ekstra med Pergos matchende lister, sokkellister m. Selvheftende overgangslist av aluminium. En overgangslist dekker ekspansjonsskjøter og skaper et forseggjort inntrykk. Festebolt for overgangslist i betong og stein.


Listverk, aluminium Vårt metall listverk leveres i gull-, sølv- og bronselloksert utførelse. Projolly treveis hjørne krom alu mm 2pk. Sikrer sømløse overganger mellom gulv med ulike høyder eller av ulike typer ( fliser, teppe, osv.) Fås i sølvfarget aluminium. Last ned katalog - Norfloor. Antall: Legg i handlekurv.


OVERGANGSLIST FOLIERT ALUMINIUM. Også overgangslister og trappeneser. TRAPPENESE NRALU EIK SK 1M. Finn overgangslister på side 126.


Ved bruk av overgangslister får du en praktisk og pen løsning for alle typer. Listene leveres hovedsakelig i aluminium og messing. Har et ubrukt Dewalt tenners (6mm tykk) blad til kappsagen min.

Funker det å kappe alu -skinnen til en skyvedørsgarderobe med denne . Listverk og overgangslister avslutter og strammer opp. Det nye gulvprofilsystemet Alustar kombinerer fordelene med moderne aluminium med avansert teknisk . Støpt alu , ( AlSi)(eks. motorblokk, bunnpanner). Alle Alustar lister er av topp kvalitet. De er produserte i aluminium som sikrer god stabilitet og holdbarhet, samtidig som de er nette .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg