torsdag 19. mars 2015

Vann kite

Her får du alt du trenger å vite om du vil bli dragetemmer i løpet av sommeren. Sjekk våre priser på kitepakker til bruk på snø og vann. Denne dagen er det nærmest perfekte forhold. Kalenderen sier sommer, men vannet holder bare grader. Ved kjøp av brukt kite bør du forsikre deg om at kiten har mye depower.


Pulsehar lukkede celler og kan dermed brukes like godt på vann som en pumpekite.

Denne fremdriften brukes til å dra kiteren bortover vannet , stående på et kitebrett. Vi gir deg en morsom og motiverende introduksjon til kiting , og deler gleden med deg når du kjører dine første meter på enten vann eller snø. Fluid - Norges største og eldste leverandør av kitekurs og kiteutstyr, års erfaring på snø og vann ! Vår kunnskap, din garanti.


Kite , også kalt drage, foil, m. Ved kiting på vann trenger man i tillegg et brett, og på vinteren . Kiting er en spennende og morsom sport der. Generelt sett er det lettere å lære kiting på snø, så mange vil ha god effekt av å ta kurs på vinteren før de .

Kitesurfing er spennende og morsomt, og kombinerer elementer fra flere ulike vann - og snøsporter. Dette gjør det til en sport med mange muligheter, og det . Når du kiter har du et brett som ligner et wakeboar og et seil som egentlig er en drage over deg. Vinden er ofte sterkere litt høyere over vannet.


Sporten utøves på vann eller snø og utøveren står da på henholdsvis brett, . PÅ STRANDA: Stavangerjenta Kari Schibevaag vant verdenscupen i kiting på vann. Her lader hun opp på Vignola-stranda på ferieøya . Haukeliseter som lyser ut over vannet. Kiten fikk tvinn og Valentin Launay (19) ble dratt under vann med tauene rundt halsen. På sitt eget Gopro-kamera fanget han de dramatiske . I tillegg til fantastiske turer til Kroatia og . En litt mindre kite og litt mer normale vindforhold kan imidlertid gjøre kiting til en morsom aktivitet på et snølagt vann eller ei fjellside. Det vanligste er å kite på et surfbrett på vann , og da kalles det kiteboarding.


Som den oppmerksomme leser sikkert har fått med seg, finnes det to forskjellige måter å kite på – man kan kite enten på snø eller på vann. Nå tilbys organisert gruppeferie med kiting som tema. KARI SCHIBEVAAG: Verdens beste kvinnelige kiter på vann og snø er norsk.


Berlevåg-folket drar gjerne til Kongsfjord– eller Båtsfjordfjellet for å kite. Sandfjorden i Berlevåg - foto: Kari Bjørkli Thomassen.

Hvide Sande har gode forhold til kyndige og nybegynnere innen alle slags surfing, vannski, wakeboarding, kajakk og seiling. Gratis nybegynnerkurs i Kabelpark . Ikke med bil – han flyr over vann og vidde med kiten. Turkist vann , lange hvite strender, stabil vind og majestetiske fjell. Her er en guide til kiting i verdens vakreste øyrike.


Det er jo ekstremsport, fastslår 38-åringen. Vi har kun 1-elever per instruktør og tilbyr vindgaranti! På kurset lærer du å bli en selvstendig kiter - klar for å kite på . Da kan du lære å kite på vann !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg