tirsdag 24. mars 2015

Badestol baby 6 mnd

Sørg for babyens trygghet og komfort når det er på tide med et bad. Vi har massevis av gode og sikre badestoler fra pålitelige varemerker! LES OGSÅ: Babystell for dummies.


Regulerbar badestol (0- mnd ) med sugekopp i bunnen (kr 19 Bebito.no). Vurderer dette til jenta vår.

Mest pga at hun da kan bade sammen med storbror i badekaret. Tenkte aldri på dette til eldste da jeg ikke så helt . Badestol til baby - bruker dere det? Latex eller silikonsmokk.


Flere resultater fra forum. Er det noen som bruker slik badestol i badebaljen? På esken står det at slik stol kan brukes fra 6mnd ! Hva bruker dere til å bade babyen i ?

Bilde av Elodie Details Solhatt, Sweet Honey 0- mnd. Vi hadde badestol for nyfødt til vårt stokke flexi bath men det var et bomkjøp. Dusje med baby innlegg 19. Stolen bidrar til å holde babyen trygt i karet og gjør badet. Badpåse med stö Flexi, 6. Vintersko baby o- mnd , booties by . Passer fra ca mnd til ca mnd.


Rotho Baby Badesete passer perfekt i dusjen eller badekaret. Derfor tester vi alle produktene våre – fra babymøbler til leker – mot verdens strengeste sikkerhetsstandarder. Madrasser til sprinkelsenger( ). Med Flipper Evolution sitter barnet bekvemt i en stødig posisjon i badet. Få frie hender når du bader babyen din med Baby Dan badestol ! Kjøp den enkelt og billig på Med24. Hvad gjorde i med badestole efter barnet var vokset ud af baby -bade-ligge-stol dimsen?


Mini babypute ( -måneder) som gir babyen litt ekstra støtte når den skal begynne. Bebejou Aquaduck badestol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg