tirsdag 31. mars 2015

Levere gammel campingvogn

Fra nyttår ble vrakpanten utvidet til å gjelde også campingvogner , mopeder, MC- er og lastebiler. Men ikke alle vil ta imot vraket ditt. Det er den personen som leverer kjøretøyet som får vrakpanten. Trenger du å bli kvitt en sliten bil, campingvogn eller båt?


Kjell Håvard Solskinnsbakk Selnes leverer sin gamle Volvo til Siri Einejord. Biler leveres bilopphogger, men hva med stor varehenger eller campingvogn ?

Har sett at de ofte havner bak låver eller i mer sjulte skogholt, . Er salgsmelding nødvendig for ureg campingvogn ? Forums › Øvrig › Off topic Bufret Lignende 10. Har ei gamma vogn som jeg ikke gidder bruke mere tid og penger på. Hvor kan jeg bli kvitt den? Men nå får du også vrakpant for campingvogna , bobilen, lastebilen og. Kjøretøyet leveres til en godkjent biloppsamler på samme måten som ved vraking av biler.


Alle bilvrak skal leveres til bilopphøgging.

I BIR-kommunene er det to leveringssteder for dette. Norscrap West AS på Hanøytangen på Askøy eller Ragnsells sitt . Den gamle campingvogna , bobilen eller mopeden må leveres til en godkjent biloppsamler - på samme måte som når du skal vrake en bil. Tollvesenet betaler ut vrakpanten etter at bilen er levert til oss. Følgende kan du levere gratis på gjenvinningsstasjonene:. Du får nå også vrakpant for motorsykler, mopeder, lastebiler, bobiler og campingvogner.


Re: Kjøper vil levere campingvogn. Dette er en campingvogn som nå har stått ett år på fiskeplassen ved. Den nye vrakpanten for fritidsbåter, campingvogner , varebiler og. Kvitter seg med gamle vrak Utrangerte campingvogner leveres nå til opphugging som aldri før.


Mange eiere har latt seg friste av vrakpantordningen. Avfall som leveres til gjenvinningsstasjonen skal være sortert. På stasjonen forventes det at avfallet leveres i følgende kategorier: Papir, papp.


Skal bilen vrakes, ikke brukes for en lengre periode eller du av andre grunner ønsker å avregistrere kjøretøyet, skal skiltene leveres til en trafikkstasjon. Privathusholdninger kan levere avfall på gjenvinningsstasjonen på Stegen i. Husholdninger kan kostnadsfritt levere sortert avfall. Stillehavsøsters kan ikke leveres til gjenvinningsstasjonen på Kastet eller legges i. Gassikkerhet i hytter og campingvogner.

Vestteknikk leverer produkter, service og opplæring innen gassmåling og pusteluft til norske bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg