onsdag 18. mars 2015

Vegghengt toalett skyller ikke ned

Har et vegghengt toalett som plutselig ikke fungerer legner. Når jeg trykker inn spyleknappene skjer det ingenting, det vil ikke trekke ned. Vannet går ned når vi heller vann oppi, men selve knappen reagerer ikke. Vegghengt toalett er ikke verre enn vanlig toalett.


De skyller rett og slett dårlig ned , og krever mange repetisjoner for å få tømt skåla. På badet er det flislagte vegger og det river man vel nødig ned.

Som at det ikke får ned alt skikkelig, spesielt ikke det som er lett tydeligvis. Den tar ikke inn vann, kan fint dra ned men kommer ikke nytt vann inn slik at. Når du skyller ned synker vannet i sisterna og flotøren synker og . Det er viktig å ikke prøve å skylle ned for mange ganger etter at.


Det er ingen grunn til å skylle pengene direkte ut i toalettet. Her er problemet at innløpsventilen ikke fungerer som den skal. Selve skylleknappen trykkes hardt ned i den ene siden, hvorpå den kan trekkes av.


Den siste flisraden ned mot gulvet skal tas til slutt. Hvis toalettet nå spyler riktig og fyller seg og stopper og du ikke har noen lekkasjer, da er .

Det er mange som tyr til wc-blokk eller toalett -såpebeholder. Man bør ikke forsøke å skylle ned dersom man oppdager at ei wc-blokk har falt . Og mange følger ikke så godt med på toalettet, så lenge det virker ok, sier rørleggermester Terje. Resultatet er at det alltid renner vann ned i skålen. Med vegghengte toaletter er det to viktige ting som må være på plass. Et vanlig nedspyling bruker kun liter vann, mens halvt spylevolum bruker - 5 . I Japan er det ikke mange som ikke har et mye mer avansert toalett enn.


Om det ikke fungerer å trekke ned flere ganger er det på tide å finne fram en stor bøtte. Fyll bøtta med vann, hold en høyt over toalettet og hell . Vasken med integrert toalett - eller omvendt. Vannet du bruker når du vasker hendene går ikke til spille - det brukes når du skyller ned i toalettet. Advarer mot feilinstallering av vegghengte toaletter. Folk skal ofte løse problemer med å bare dra- eller skylle ned , og da.


Det er ikke bare en jobb som tar langt mer tid enn et lite minutt og. Designet til bruk med vegghengte toaletter og bak-til-vegg-toaletter, kan skjulte. Blå LED lyser ikke = Toalettets varmtvannsbereder er slått av (spyler kun med kaldt vann).


Ifö Sign- eller Ifö Sign Art-toaletter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg