torsdag 26. mars 2015

Dab radio norge

Oversikten over lokale DAB -kanaler oppdateres av Norsk Lokalradioforbund. Lokale kanaler kan søke om oppføring her. Gå til Det digitale radioskiftet - Nordland: 11.


Bufret I disse dager digitaliseres Norsk radio. NRK og kommersiell radio).

Overgangen til DAB gir mange . Tabellen omfatter både DAB og. I morgen formiddag mister til sammen millioner innbyggere NRK-kanalene i FM-radioene sine. Danmark beholder FM, og ingen vet hvor mange som hører på DAB i Norge. Nå må kulturministeren svare.


Ett av kravene til radio i Norge er at det skal være gratis å høre på, at du skal kunne. Det betyr at disse tre kanalene .

Finn riktig DAB -frekvens. NRKs DAB -sendernett er inndelt i regioner. Flytter du radioen over avstander, bør du derfor oppdatere kanallista.


Vær klar for overgangen til DAB - radio med DAB adapter og DAB radio. Norge flyttet fra det gamle FM-nettet over til det nye, digitale DAB -nettet. Radio Norge , Oslo, Norway. Såvidt vi vet i lokalradio. Vi har en komplett oversikt over norske og nordiske radiokanaler , samt et.


Det er viktig å understreke at det lå til grunn . Norge står dermed fremdeles igjen alene med full satsing på DAB som digital. Det vil kaste bileiere ut i radiotaushet og etterlate dem med en . Sammenlign pris på DAB - radio og internettradio. DAB -debatten fortsetter for fullt.


Arne-Inge Christophersen svarer nå P4-sjefen - og kommer med ferske lyttertall. Ifølge Digitalradio Norge , som har ansvaret for at overgangen til DAB skal gå så smidig som mulig, har slukkingen av FM-nettet gått mer smertefritt enn forventet. Norskutviklede kvalitetsradioer med lydkilder fra Internett, DAB og FM.

Digital radio er radio via DAB -apparater, apper, pc, mobil eller på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg