søndag 1. mars 2015

Rørkutter kobberrør

Millarco rørkutter 3-28mm til kobberrør. Lagerstatus i nettbutikk: 9 . Rørkutter for enkel kutting av kobberrør. RØRKUTTER A- COLLECTION 3-MM.


Skrallererørkutter a-collection RC – for stål- og kobberrør. For enkel kutting av kobber- og plastrør m.

Verktøyet trykkes fast på røret og vris fram og tilbake. For kutting av kobberrør på 3-mm. Først deler vi et kobberrør med en liten rørkutter som er beregnet til kobber.


Den etterlater seg små grader på innsiden av røret. De fjernes med en skrape som . Vi leverer produkter til hyttemarked og fritid. Hos oss finner du bredt utvalg og konkurransedyktige priser.


Butikkens kontaktinformasjon finner du øverst på siden. Liten rørkutter for enkel kutting av kobberrør.

Må man bruke støttehylse i vanlige kobber rør ? Dette gjelder for myke kobberrør. Lodding med beskyttelsesgass av kobberrør til medisinske gassanlegg. Kobberrør kappes med rørkutter av god kvalitet. Det er en fordel å bruke rørkutter , slik at du slipper ujevn avslutning og . Ridgid For myke og harde kobberrør.


XPRISOL KOBBERRØR I KVEIL À 25M. Kutt kobberrøret i ønsket lengde med en rørkutter. Får du ikke tak i en rørkutter kan du bruke baufil, men det tar nok litt . Kapper tynnveggede rustfrie stålrør, kobberrør og PVC-rør uten å måtte rotere hele verktøyet rundt. Perfekt der det er trangt om plassen og meget godt egnet til. For kobberrør , rustfrie stålrør, Prestaborør.


Installasjonsveiledning finner du her: Viega Guide. Isolerte kobberrør i høy kvalitet, produsert for Grøntklima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg