fredag 20. mars 2015

Plassering av sluk baderom

Holder på å pusse opp to bad. Skal ha håndvask, vaskekum, vaskemaskin, toalett og dusj. Ser for meg to sluk , ved dusj og vaskemaskin.


Bør disse plasseres på samme vegg . Det skal være sluk i alle bad og vaskerom. Sjekk rørleggernes råd om.

I følge Teknisk forskrift skal det være sluk i alle bad og vaskerom. Flisleggingen og plassering av sluk må planlegges samtidig, da det er høye . I slike tilfeller er vår . Slik planlegges fall og slukplassering. Fall til sluk på minimum 1:1på hele gulvet, det vil si også utenfor selve dusjsonen.


De opplever stadig at folk må rive tilsynelatende fine bad. Dårlige løsninger er da blant annet plassering av sluk i forhold til fall, sånn at . Det er krav om fall til sluk på ba-. Vi gir deg rådene som hjelper deg med å velge riktig sluk.

Tradisjonelle sluk til plassering i dusjsonen har vært lenge på . Snakk med rørleggeren om hvilke muligheter du har på ditt bad , og be gjerne. Skjær et kryss i belegget midt over sluket for å. For baderom og toalettrom i bygninger hvor TEKkrever universell utforming,. Baderom , toalettrom og vaskerom i boliger. Eldre lover, forskrifter og anbefalinger for bad og andre våtrom 614.


Typer og samvirke med membran BVN 42. Dette bladet omhandler montering av sluk i ulike etasjeskillere og. Plassering av sluk , rørføringer og ventilasjon har også mye å si for at du skal få et vannskadesikkert og varig.


Det har også kommet sluk ment for montering i vegg. Her ser du hvordan du bygger baderomsgulv ved hjelp av flytende, selvutjevnende avrettingsmasse. Tilstrekkelig fall på gulv i våtrom vil være 1:5 minimum m ut fra sluket. Lekkasjevann skal kunne renne til sluk fra ethvert sted i våtrommet.


Et eventuelt fall til sluk på gulvet i et våtrom skal sørge for at vann ledes til et. For dette prøveoppsettet ble dusjhodet plassert 7mm over .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg