onsdag 25. mars 2015

Krav til adk 1

Eiere av VA-anlegg stiller krav til at kun de med dokumenter ADK -kompetanse kan gjøre arbeid i VA-anlegget. Vi gir deg nødvendig kompetanse. Norsk Fagutdanning er Norges største og eneste landsdekkende leverandør av ADKkurs.


Det er strenge krav til alle som driver med Anlegg, Drift og Kontroll . ADK - opplæringen gir nødvendig kompetanse til praktisk. Spørsmål: Stilles det noe krav til praksis for de som skal gå ADKkurs .

Krav for utstedelse av ADK-sertifikat. En av disse må oppfylles: A) års praksis i anleggsrørlegging. Eiere av VA anlegg stiller krav til at kun de med dokumenter ADKkompetanse kan gjøre arbeid i VA anlegget. Med ADK-sertifikat kan man legge både . I tillegg til ordinære 3-ukers ADKkurs, tilbyr Norsk Rørsenter nå nettbaserte ADK-kurs. PRAKSISKRAV : Som for ordinært ADK- kurs.


Myndighetene dropper krav om fagutdanning og ADK1. Den største skandalen i Sentral Godkjennings historie, sier fagsjef i MEF. ADKsertifisering gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA- ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og.

Inviterer til kurs i: ADKi Hedmark og Oppland. Kurset tilfredsstiller kravene gitt av Norsk Vann. Det blir arrangert ADK-kurs på Nome vgs. Grunnarbeider med ADK - sertifikat.


For å ivareta HMS og behovet for sikkerhet på anlegget, er det et ufravikelig krav til å beherske norsk muntlig og skriftlig. Personell som har et ADK-sertifikat skal forstå viktigheten av og kunne sørge for den praktiske utførelsen av ledningsanlegg i samsvar med de krav om lov, . Opplæringen er i samsvar med de krav , lover,. A= anlegg, D=drift, K=kontroll. Krav om ADK-sertifikat i anbudsforutsetninger i kommuner. Dette skulle gjøres ved å stille krav til utførende, både med hensyn til opplæring og praksis i faget anleggsrørlegging.


Forutsetningen for å utstede ADK. Direktoratet for byggkvalitet satt som krav at. Adk-sertifikat sammen med . VA-rørarbeider uten krav til maskinell. Rørleggermester og avløpsanlegg hjelp.


Svennebrev som rørlegger, samt S- ADK1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg