torsdag 26. mars 2015

Herdet laminert glass

FORSKJELLEN PÅ HERDET OG LAMINERT GLASS. Vi bruker herdet og laminert glass i vårt stolpefrie rekkverk. Dette betyr at glasskivene har gjennomgått en herding før de lamineres sammen. I enkelte tilfeller kan det være fordelaktig med en kombinasjon av herdet laminert . Produktteknisk skiller vi mellom fire forskjellige typer sikkerhetsglass;.


Personsikret glass er herdet og pulveriseres fullstendig ved knusing, mens.

Tilskåret herdet laminert glass til boliger, skoler, kontor. Kan fås i det fleste størrelser, og brukes både som interiør og eksteriør. Men laminert sikkerhetsglass kan også brukes til å holde uønskede.


Det er disse små uskarpe granulater som gjør at herdet glass kategoriseres som et . Icopal klart, herdet og laminert sikkerhetsglass leveres i tykkelse mm. Dette sikrer mot at personer kan falle gjen. Det pulveriseres når det knuser, minimal.


Er som navnet tilsier, en oppbygging av laminerte og herdede glass. Herdet laminert glass er et utvalg av sikkerhetsglass som holder sammen mer pålitelig når den er knust.

Laminert glass inneholder en inter- lag , vanligvis av . Vi tar opp bestilling på de fleste typer glass. Enkle, dobbel eller tripple Argon gass som mellomlag. Som hovedregel benyttes herdet glass, laminert glass eller en. Ved brudd i et herdet glass vil glasset knuses i mange mindre biter, som hver . Når laminert glass knuses vil glassbitene sitte fast i plastfolien som ligger . Herdet glass gir økt beskyttelse ved uforsiktighet, slag, støt og varmespenninger. Dersom det herdete glasses knuses vil dette.


Her har vi levert et rekkverk i herdet laminert glass levert fra Pilkington (4) og syrefast 3klemfester. Glass med aktivt selvrensende belegg . Er du på utkikk etter et rekkverk i. Dette gjøres ved å benytte sikkerhetsglass, enten herdet eller laminert glass. Santex har herdede sikkerhetsglass som standard i alle utførelser.


For å følge forskriftene må du bruke personsikret glass inne i boligen. Det kan enten være laminert glass , herdet glass eller herdet , laminert . Vi har fått positiv respons på vårt . Hjørnedusjen har SINTEF godkjente laminerte dusjdører med hele mm herdet sikkerhetsglass. Lamineringen gjør at dusjen ikke granulerer om uhellet skulle .

Myndighetene krever at det skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg