onsdag 18. mars 2015

Lokalavisen møre

Paul Kristian Hovden (KrF) ønskjer å kommenterer leiaren i Møre laurdag 22. Voldatunnelen og felles samferdslepakke for Volda og Ørsta. Avisa er Norges eldste lokalavis som fremdeles kommer ut, og den . Se dagens avisforsider for lokalavisene i Møre og Romsdal.


Møre -Nytt har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider.

Her er en liste over lokalaviser fra Møre og Romsdal. Vi gjør oppmerksom på at du også kan velge ditt fylke fra rullegardinen til høyre, trykke Husk mitt valg, og. Her finner du linker til aviser i Møre og Romsdal.


Møre er lokalavis for Volda og Ørsta. Lokalavis for Molde og omliggende kommuner. Nyheter, sport, annonser og leserbrev. Vanylven sin trenar Ole Per Kragset satsa alt mot tabelleiar Hasundgot då det galdt som mest ut i andre omgang.


Det gav to viktige mål og siger.

Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Klar beskjed fra Møre og Romsdal KrF: – Vi kan ikke felle Erna. Værmelding Møre og Romsdal: Regn og vind hele uka. Lørdag kommer en ny front. Midsund får ny lokalavis som skal kome ut ein gong i månaden, frå 6. Robin Røkke blir redaktør for avisa.


Uavhengig lokalavis for kommunane Vestnes, Ørskog, Stordal, Skodje og Haram i Møre og Romsdal fylke. Ifølge tiltalen jobbet mannen med trefelling, men . Avisen ble startet for år siden av deres bestefar, og den drives fortsatt som en . Etter å ha drevet lokalavis i Volda i over 2år, gir Aarflot-familien fra seg kontrollen. Dermed er Norges eldste lokalavis , Møre , til salgs. Vestlandsnytt er lokalavis for Herøy og Sande og har hovudkontor i Fosnavåg.


Handballforum i Møre og Romsdal (Foto: Anniken Westad). Heiderspris til strandar . Deltakerne skal først opp og ned Saudehornet, før konkurransen avsluttes med å forsere og kjøre ned Nivane. En startside med lokalaviser og nettaviser pluss søk, epost, nettbanker, linker til tv -program,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg