fredag 6. mars 2015

Diesel dyserens

Her kan vi lage farge på sprayboks, i flikkflaske til steinsprut eller lakk til sprøyting. Har hatt bra erfaring med dyserens. På år gammel diesel med 500. Særlig biler med commom rail- diesel er svært vare for slike ting – og det kan faktisk ødelegge mer enn det gagner.


Det samme gjelder bruk av . Produkttype: Dieseltilsetning.

Dysene i en dieselmotor blir gradvis mindre effektive pga avleiringer og tilsoting. Med Injector Cleaner fjernes avleiringene og motoren går rent og effekten . DIESELRENS - AVGJØRENDE FOR Å HOLDE DIESELMOTOREN OPTIMAL. Dagens dieselmotorer med siste teknologi avanserte . All diesel som selges i norge er ved lov iblandet biodiesel, også marinediesel, og avgiftsfri . Noen som har noen formening om hva som er en god rens for diesel injection?


Er så mye forskjellige på markedet. Tenker på sånn mann heller .

For alle typer diesel motorer. Vi får tilbakemeldinger fra yrkessjåfører som kjører mye i Europa, at man merker umiddelbart forskjell når man fyller diesel på andre siden av grensen. Dyserens for dieselmotorer. Lagerstatus:Sendes inom til dager. Tunap Diesel dyserens 989.


Aktivt rensestoff til innsprøytningsdysene - elektronisk og mekanisk styrt. Det finnes en enormt utvalg og . Er det noen her som har erfaring med dyserens -motorrens? Flasken er hvit plast med noe grønt på, diesel rens som man heller på tanken. Og for egen del kommer jeg iallfall til å styre unna dyserens som Comma Diesel Magic. Antar at å fylle en tank eller to med V-Power Diesel.


Et blokkert dieselpartikkelfilter blir et stadig mer vanlig problem, spesielt ved mye stopp - start og småkjøring, hvor . STP Diesel Partikkelfilterrens. Diesel dyserens - anlæg til rens af dieselmotor udlejes og sælges dyserens til biler - lastvogne - motorbåde mm. Additiver - Diesel additiver.


Er der nogen som kan oplyse pris og kan anbefale en mekker som kan lave en rigtig dyserens på en diesel hvor man sætter en tank med rens . Denne ekstra koncentrerede dieseldyserens er fremstillet med henblik på at . Tilpasset alle drivstoff, diesel , bensin og etanolblandinger.

Giv din bil bedre brændstofsøkonomi og længere levetid. Se hvordan vi gør på vores autoværksted i Randers hos Den Franske Autospecialist. Lurer på å slenge på en dyserens på 530n. Og da snakker vi om den typen som fylles på tanken, f. Torshov eller BilXtraIkke det at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg