fredag 27. februar 2015

Rengjøre eksosrør

Jeg vil pusse og gnikke mine eksosrør så de blir blanke og fine igjen. Autosol fungerer også bra på alt av aluminium, poler i vei og rengjør etterpå med . Har et par endestusser (av typen eksosrør ) som jeg sliter med å få fine. Har prøvd å dra over med både autosol og andre . Gikk nylig til innkjøp av en stainless steel Delkevic slip-on til sykkelen.

Etter vask er det endel vannmerker som er fint å polere vekk så sola kan . ABrake Cleaner 12-pk (x 4ml). Noen som har et konkret tips for en lett rengjøring av komplett eksosanlegg? Jeg har tatt av bakstykket til eksos -anlegget.


Fordi jeg har satt på nytt eksos - anlegg foran. Men bakstykket er år gammelt. Fjerne fastbrent pressening på chromeeksosrør 14.

Mopedportalen › Kjøretøy › Moped › Generelt Bufret Lignende 24. Eksos tett, hvordan rense? Er det ikke yrkeslinjer i Bæææææææææææææææææææææærrrrrrrrrrrrrrrgen eller?


Eller satser alle på en liten rolle i neste Rocco og . Rense vekk belegget inni eksosrør 6. Kunsten å rense eksosanlegget 1. Bufret Den slags forsyninger nødvendige for rengjøring eksos avhenger av hvilken type eksos du har. Et kjøkken eksos trenger rengjøringsmidler laget for å fjerne fett . Gresset rundt eksosrøret må også fjernes på grunn av risiko for antenning. Gressklipperen blir ren med børste og vann.


Vannslange kan også være til god hjelp. EKSOSRØR , UNIVERSA 6MM M. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Holts Flexiwrap, sett for eksosrør. Løsne skruen på stålbandasjen, sett .

TDI 4motion 1PS fra 11. Rengjør flaten rundt hullet med en stålbørste. Du skal du alltid ha to sett i. Det unngår du ikke når du rengjør og bytter filterinnsatser.


Kontrollpanel, manuell eller digitalt. Monteringsbeslag for varmeren. Ventilen rengjøres og inspiseres regelmessig avhengig av brukstid. Motorex Hjelmspray, 200ml.


Fmf Powercore Hex Slip-On Kx450F 16-. I vår nettbutikk kan du kjøpe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg