torsdag 12. februar 2015

Murstuss montering

Følg med når det bores hull i pipa og Lasse monterer sin nye ovn. Skal stussen gå gjennom brannmur og pipe må du ha en lang murstuss ). Dette kan oppnås ved å montere friskluftsett, noe. Etter at murstuss er montert kan avstand fra røykrørsbend . VIDEO: Før rørene tilpasses, feies hullet rent, og skorsteinens tykkelse måles.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Riktig montering og bruk er viktig for at du skal ha full glede av peisen. Vær oppmerksom på at riktig innmuringsstuss på velges i forhold til hva slags pipe du har. Pakken inneholder som standard: stk murstuss for teglsteinspipe. Reguleringsventil for montering i røykrør, svart.


MURSTUSS OG RØYKRØRSINNFØRINGER TIL Ø . Det viktigste du skal gjøre er å bruke murstuss tilpasset diameteren på. Når du monterer ovnsrøret (sammen med ovn) så bruker du noe som . Sementbasert tørrmørtel med høy. Produktdokumentasjon betinger at montering og bruk.

Husk ovnskitt ved montering av røykrør og røykut-. Pga oppussing av stue står ovnen nå ca. Røkrøret til ovnen passer derfor ikke inn i . Betyr dette at man kan montere den selv (hvis man er flink nok til å få det til), og så. Kan ikke fatte å begripe at . Vi anbefaler at du bruker en murstuss som røykrøret stikkes inn i. Stillbart - grader røykrør.


Murstuss , mures inn i teglskorstein, . Montering av ildsted skal skje etter de til enhver tid gjeldende lover og . Monteres med ilfast masse eller flytende fiberpakning og mures fast i ytterelement. Montering kan da først finne ste når bygningsrådet har gitt sin tillatelse. Innmurt murstuss passer til røykrør (følg anvisning fra produsent). Før arbeidet settes i gang: Kontroller at tillatelse er gitt av bygningsrådet eller den de bemyndiger og at ansvarshavende er godkjent.


Bufret Det er enkelt å montere Schiedel pipa, men den har noen løsninger som er unike og derfor bør monter- ingsanvisningen studeres nøye på forhånd. Til montering av røkinnføringer, murstusser, ildfaste pipeforinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg