onsdag 25. februar 2015

Smart oppbevaring skittentøy

Smart oppbevaring løser verdensproblemer, ja i hvert fall om et stadig. Hauger av skittentøy på gulvet og i IKEA-poser er en saga blott hvis du . Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy. Vi har ett ganske lite vaskerom, så jeg trenger smarte løsninger som lar oss sortere skittentøy for . Tips til skittentøyskurver på lite bad? Innrede en liten leilighet.


Hvordan oppbevare skittentøy ? Flere resultater fra forum. Bufret Lignende Skittentøyet kan du oppbevare i tøykurver eller oppbevaringsbager. Få så mye som mulig opp fra. Bygg deg et smart skittentøyskap av MDF-plater som fås i alle byggvarehus, og mal . Smarte løsninger som gjør klesvasken til en lek.


En god start på et praktisk vaskerom er å utnytte veggene til oppbevaring. Skittentøyet kan oppbevares i kurver eller i oppbevaringsbager som henger på en uttrekkbar ramme i det vegghengte systemet. Er du lei av å vaske klær? Med småbarnsmorens geniale system for sortering av skittentøy blir det mye enklere å ta seg av klesvasken.


Smarte tips til vaskerommet gjør klesvasken enklere og hjemmet mer organisert. Ha én skittentøyskurv til farget vask og én til hvit. Har du små barn i huset, er det viktig å tenke på sikker oppbevaring av vaskemiddel, skyllemiddel og andre . Få et ryddig hjem med disse smarte tipsene til oppbevaring. Skyvedører, hyller, kroker og garderobeskap er smarte løsninger til huset. Kvik gir deg enkle tips til smart oppbevaring som passer til budsjettet ditt.


Legg skittentøyet i smarte , uttrekkbare skittentøysposer, og plasser skuffene nederst i . Et godt system og smarte løsninger på vaskerommet gjør det. Det blir mye lettere å sette på en vask om man slipper å sortere skittentøyet før all vask. Løsningen er smart og praktisk oppbevaring. Vi har et stort utvalg kurver, plastbokser, oppbevaringsbokser og esker som gjør oppbevaring av småting til en drøm.


Skittentøy er også en vanlig kilde til rot, men med en stilig skittentøyskurv fra . Også praktisk til oppbevaring på lekerommet, kontoret, hobbyromm. Skoskap er en smart og rimelig løsning. Her kan man sortere skittentøy , legge sengetøy og håndklær, belter, skjerf og sjal - et cetera. Få ting opp fra gulvet, og utnytt veggene til smart oppbevaring.


Kanskje du kan få plass til skjult skittentøyskurv som går ned i en sjakt direkte til vaskerommet? For eksempel – hvorfor ikke kombinere trappen med oppbevaring ? Eller bygge et skap på soverommet som også kan brukes som kontorpult? Uttrekk for sortering av skittentøy - mørke og lyse klær - smart til vaskeroms.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg