tirsdag 3. februar 2015

Toalettstoler

Stoler med oppsamlingskar, som også kan brukes utenfor baderom. Omfatter toalettstoler som ikke kan benyttes ved dusjing. Sammenpakket toastol, epoxybehandlet i blå utførelse.


Enkel og grei på tur, hytta, hjemme eller der du måtte ha behov. Ergotip, Soli og Buzz er produkter som er .

Dusj- og toalettstolene fra Aquatec. De monteres uten bruk av verktøy og kan reguleres i høyden. Invacare tilbyr praktiske dusjstoler og toalettstoler som har flere funksjoner.


Invacares dusj- og toalettstoler med drivhjul lar brukeren selv kjøre stolen. De er ergonomisk utformede og har oppfellbare armlener og benstøtter for å forenkle . Etac har en rekke dusj- og toalettstoler å velge mellom. Swift Mobil er en høydejusterbar mobil dusj- og toalettstol som gir maksimal komfort for både pleiere .

Personlig utstyr til helsepersonell, Førstehjelpsutstyr. Medisinske møbler og inventar. Berlin er en dusj- og toalettstol med et godt polstret standardsete med intimåpning som kan plasseres foran eller bak med et enkelt . Leveres som standard toalettstol til alle våre store biologiske toaletter og kan ettermonteres på tidligere modeller.


Skiller urin fra det øvrige avfallet. Forhindrer lukt og væskeoppsamling. WC Duo Vannbesparende toalett . Columbi Voyager sammenleggbar.


Bilde: Swift Mobil Tilt dusj- og toalettstol fra Etac. Sitteenheten er både vinkelstillbar og høyderegulerbar. Stolryggen formes etter brukerens rygg. Nordic toalettstol COMFORT XXL justerbar.


Kjøp Toalettstoler billige varer online. Velg fra et bredt sortiment. En meget elegant og praktis toalettstol med urinseparasjon.

Invacare Cascade H2og Cascade H2dusj- og toalettstoler er designet for å sikre høy komfort . En viktig utfordring i prosjektet var å kunne jobbe med psykologiske sperrer som brukerne har i forbindelse med toalettstoler. Kvalitetsprodukter for en enklere hverdag. Välj mellan en rad olika modeller och fabrikat av toalettstolar på CDON. Vi har toalettstolar för ditt nya badrum till online-priser!


En enkel och modern toalettstol med heltäckande spolcistern för enklare rengörning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg