mandag 9. februar 2015

Slangetrommel vann

Selvfølgelig har vi spylt masse vann , men vi har også revet og slitt i slanger og slangebokser, slik at du kan få vite hvilke som holder best. Automatisk innrulling ved hjelp av en spesialfjær. Det trengs mindre kraft for å trekke ut slangen og gir også lengre levetid. For montering på vegg eller i bakken , . Levering: Postpakke og Hjem .

Med gjennomtenkte vanningsløsninger gjør du beplantningen enda vakrere og lettere å stelle. Slangetromler og slangeholdere. Hos oss finner du vannslanger, koblinger og vannkanner som . SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN MED SLANGE - LUKKET SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN.


For gulv-, tak- eller veggmontering. Kraftigt dimensjonert for hard drift. Egnet for trykkluft og vann. I åpen utforming, med returfjær.

Til montering på vegg, i tak eller på gulv. Utstyrt med justerbar slangestopp. En solid slangetrommel med hele meter vannslange.


Veggfestet er svingbart sideveis, for ekstra . Tromlene vi har på lager dekker ethvert behov, om det så skal brukes for transport av luft, vann , fett eller brannslukking for å nevne noe. Vann slangetrommel for hage arbeid ideal. OVERSETTING AV ORIGINAL BRUKSANVISNING. Les gjennom hele bruksanvisningen før montering bruk, og legg spesielt.


Se beste pris på Gardena 35m Roll-Up. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Ekstra robust slangetrommel for luft, vann , olje, diesel og smøremidler. Egner seg for lange og tunge slanger.


Stålkonstruksjon med aksel i smidd messing, som sikrer drift uten rust og lekkasjer, selv med høye trykk. Bredt utvalg, gunstige priser og hurtig levering av lagervarer. Vegg montert slangetrommel med automatisk tilbaketrekk og 15meter lang slange fra Hozelock. Enkel å montere og praktisk ha når man skal ordne og styre i .

Serie - Water (Hot Water) 2bar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg