fredag 20. februar 2015

Lufttrykk landbruksdekk

Firestone Landbruksdekk - Bridgestone. Husk at det er belastningen på enkelthjul og kjørefart som bestemmer rett lufttrykk. Lufttrykk i traktordekk innlegg 10.


Dekk, erfaringer og bruksområde innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift. For at et dekk skal kunne kjøres med lågt lufttrykk må det ha stor diameter og bredde.

Bruken av et dekk er med å avgjøre hvor stort lufttrykk dekket må ha. Jo større hastighet kjøretøyet har, jo større påkjenninger får dekket. Tips og råd om Trelleborg landbruksdekk. Med normalt lufttrykk er 70-profil dekket en meget god all-round løsning, som gir meget gode resultater også ved . Et lufttrykk på bar i dine landbruksdekk er passende for.


Last ned Teknisk Håndbok Continental landbruksdekk. Kartlegge metodar for å finne det rette lufttrykket i landbruksdekk. Tidspunkt, tyngden på maskinene, dekkvalg og lufttrykk er faktorer som.


Den banebrytende lavtrykksteknologien MICHELIN Ultraflex Technology har gjort det mulig å la landbruksdekk arbeide med lavt lufttrykk.

Industri og landbruksdekk. Dekk med for lavt lufttrykk gir økt drivstofforbruk og . Nicolas Bachelet passer på at dekkene har riktig lufttrykk. Dekk og lufttrykk Lågt lufttrykk sparer jord og diesel Vi må kjøre med lågest. En lik traktor med amme type dekk og lufttrykk , vil synke djupere i fuktig jord enn i tørr jord. Alliance 3representerer den nyeste utviklingen innen 65-serien av traktordekk i lavprofil.


Dekket har stort dekkvolum, og det lave lufttrykket gir den beste . Med et lavere lufttrykk blir kontaktflaten større, slik at flere mønsterblokker kommer i kontakt med bakken. Dermed kan traktoren overføre kraften . Nyheten Farmpro 8- full range i standard landbruksdekk ! Vianor og Bridgestone har signert samarbeidsavtale på landbruksdekk. Det innebærer at dekkene kan kjøres med meget lavt lufttrykk , hvilket . Jordpakking er et problem i landbruket, men riktige dekk og rett lufttrykk kan bidra til å redusere problemet. Radius med belastning: 3mm 14.


I tømmer- og skogbrukstjeneste maks. Teknologien for å heve og senke lufttrykk i traktor og tilhengere finnes,. Norgesdekk skriver sin erfaring med traktordekk og landbruksdekk helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg