fredag 20. februar 2015

Vikerfjell tur

Fra Vikerkoia er det en fin tur til Tjuenborgkoia. Trenger du tips til hvor du skal dra på tur ? Her er noen turer vi anbefaler. Flere turforslag finner du på. Vinterstid har området oppkjørte skiløyper i nydelig turterreng.


Om sommeren er det muligheter for bade- og båtliv i Sperillen og flotte turer i skog og fjell.

Nå skal vi ta for oss de som skal . Med så mange flotte tur - og fiskemuligheter. Turen må vi bare anbefale i sommer! Tur til Vikerkoia med overnattingsmulighet. En tur som overhodet ikke gikk som planlagt.


Avreise fredag oktober. Mountain skiing in Norway. Etter å ha funnet en tur , kan du få den over på din GPS, skrive ut et kart og høydeprofil.

Vikerfjell - Ringerudsetra, Hønefoss, Norway. Se etter turer i området vha. Etter en kjedelig kø mellom Oslo og Hønefoss og en liten . Jeg må ha med meg noen når jeg skal ut på spesielle turer , og han har vært en fantastisk støtte i. Det er flott utsikt fra dette høydedraget på over 4moh. Ukens tur går til Vestergyllen, og nå i . Akershus Øst, Alvdal Vestfjell, Austheiene, Blefjell og Vegglifjell, Bodømarka . Etter åpningen kan de som ønsker det kan være med på en tur til Elsrudkollen.


Lett tur hvor vær, føre og årstid bestemmer turvalget. Hver torsdag tar turleder deg med på en tur i Gramstadområdet. Noen som kjenner til området og . Bursdagen tilbringes under åpen himmel, en tur som skal bli svært. Ubetjente hytter som DNT fikk bygget for å gi folk en tur opp til fjellet, . Er det sommer kan du gå lange turer i fjellet, på DNT merket stier om du vil. Her kan du besøke Tjuvborgen, Høgfjell eller Gullknappen for å nevne noen.


Sommerens trend er overnatting i hengekøye. Hengekøye er behagelig å ligge i, lett å bære med seg, og kan henges opp over alt så lenge det .

Jøranfisen var i ferd med å bli min .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg