fredag 27. februar 2015

Studere medisin i utlandet

Vil du studere medisin i utlandet ? Du må like å hjelpe mennesker, og din hovedoppgave vil være å finne riktig diagnose og å behandle pasienter. Praksis er integrert i studiet, og du vil du kunne godkjennes som lege i Norge etter endt studium. Mange nordmenn velger å ta medisinutdanningen sin i Polen, Ungarn, Tjekkia eller andre land enn Norge.


Skal du studere medisin i utlandet ? Da er det lurt å sette seg inn i reglene for godkjenning av utdanningen du har valgt.

Les nøye gjennom denne informasjon. Studere medisin i utlandet ? Mange velger en utdanning i London, Englan Skottland eller Wales. Studiested: Poznan University of Medical Sciences.


Hvordan kom du fram til at det var hit du ville dra? Jeg hadde venner og bekjente som . Det kan absolutt være både smart og fint å studere medisin i utlandet. Vi anbefaler at du leser denne siden om medisinstudiet i utlandet hos .

I de landene hvor praksis inngår i studiet tar man turnusen i utlandet. De som studerer medisin i Polen kan per i dag søke SAK om turnuslisens når de er ferdig. De siste ti årene har antall norske studenter som studerer medisin i utlandet økt med over prosent, ifølge tall fra Den norske legeforening. Medisinstudiet er et krevende og utfordrende studie, men mest av alt lærerikt, spennende og interessant.


ANSA går nå ut og fraråder norske studenter å studere medisin i Polen fra høsten av på bakgrunn av usikkerhet rundt autorisasjon og . Medisinutdanning : personlig veiledning og hjelp til medisin - og tannlegestudier i Polen. Landet som har flest skandinaviske studenter og lang erfaring. Muligheter: Du kan studere ved Medical University of Gdansk (MUG) som direkte student.


Hun ville studere medisin , men hadde ikke høyt nok snitt. Det er stor del av grunnen til at folk reiser til utlandet. De bruker heller tiden til å . Medisinstudentene i utlandet må i så fall skaffe seg praksis i landet de studerer i. Stadig flere studerer i utlandet.


Spesielt har antallet norske medisinstudenter i Polen, Tsjekkia og Ungarn økt de siste årene. Berlin Medical Academy : WWW. DE medisinstudiet i utlandet.


Er meget usikker på hva og hvor jeg skal studere neste år. Jeg husker jeg besøkte de gamle ANSA-sidene for å se etter land man kunne studere medisin på engelsk, så Polen på listen og tror jeg .

Antallet nordmenn som reiser utenlands for å studere medisin har økt med 50. Hva er fordelen med å ha studert i utlandet og hva er de eventuelle ulempene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg