onsdag 11. februar 2015

Kjøkkenarmatur lys

KWC EVE kan leveres i forkrommet utførelse, i ekte rustfritt stål, sort eller hvit glacier (bildet viser forkrommet utførelse). Begge varianter kan leveres med eller. Samtlige modeller har uttrekkbar slange pent . KWC ZOE kommer i svart, hvit, krom eller rustfri utførelse.


Leveres med eller uten LED- lys.

Uttrekkbar slange integrert i tuten. Designeren Michael Lammels konsept var å kombinere vann og lys i ett enkelt produkt. KWC EVEs uttrekkbare perlator er integrert i tuten og er utstyrt med en . Remers Gourmet-serie består av en rekke kjøkkenarmatur basert på Remer.


LED- lys i strålen, som skifter farge med temperaturen på vannet. Slike vegglamper kan brukes til både belysning av en gjenstan og som arbeidsbelysning. Enkelte vegglamper, også kalt Wall-Wash, vil spre lys fra et punkt og .

Kjøkkenbatteri i krom utførelse med sparefunksjon. Kjøkkenarmatur for tak Mars LED 40W fra Ramo-Light. LED skaplys med bevegelsesensor for bruk i eller under skap.


Lyspanelene er justerbare. I vårt sortiment finner du alt fra tradisjonelle kjøkkenarmaturer og spennende. Standard belysning på kjøkkenet inkluderer lys over oppvaskbenk, lys over . NSer en LED lys -enhet som kan brukes under kjøkkenskap på veggen på kjøkkenet.


Produktet har et eksklusivt og minimalistisk design og kan brukes hvor. KWc armaturer til kjøkken, elegant design kombinert med sveitsisk høyteknologi. Hos Right Price Tiles finner du alt innen kjøkkenarmatur , kvalitet til riktig pris.


Hvit, pulverlakkert stålstamme. Ende stykker i teknisk plast og skjermen i opal prismatisk akryl. Finn det helt riktige blandebatteriet til kjøkkenet i lekker design og høy kvalitet hos Kvik.


Vi har blandebatterier til kjøkken med berørings-, quooker- og . Vipp kjøkkenkran er designet i solid rustfritt stål. Osram Linear LED Flat ECO benkebel.

Utbyggbar benkarmatur - opptil stk. Fleksible tilkoblingsslanger. Daylight sensor pir_sensor. Direkte lys , lite blending. Komponenter for å styre flere grupper av lys.


Alle familier liker variasjon på kjøkkenet, og det får de med Minta. Alle Minta-kraner har en helt særegen funksjon– den minimalistiske . Fin og praktisk kjøkken armatur , bra lys med egen bryter og stikkontakt. Blandebatteriene på denne siden er konstruert spesielt med tanke på frost og frostproblematikk. Selv om et blandebatteri og tilhørende røropplegg alltid skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg