torsdag 26. februar 2015

Yrkesetiske retningslinjer apotektekniker

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Fagarbeider og arbeidstaker. Etiske retningslinjer for apotekteknikere.


URL: Les etiske retningslinjer her . Kva er etiske retningslinjer ? Generell del angir overordnede mål og retningslinjer for den samlede. Nedgang i antibiotikabruken. Veilederen er ment til bruk. Kandidaten kan beskrive hva en apotektekniker kan bidra med i tverrfaglig samarbeid. Dette har de gjort av praktiske og etiske årsaker.


Så når kunden kommer i morgen ble studenten informert om å fortelle henne dette. Opplæringen skal bidra til at apotekteknikere kan håndtere legemidler og andre. Apotekteknikeren må kunne planlegge, gjennomføre, vurdere og lære av eget og andres arbeid.


Arbeidet må utføres i henhold til etiske retningslinjer. Hvilke egenskaper trenger man for å kunne bli en god apotektekniker ? Planlegge, gjennomføre, vurdere og lære. Vilkår for autorisasjon, lisens . Bransjestandard for apotek. Yrkesetiske retningslinjer for Helsefagarbeidere Yrkesorganisasjonen Helsefagarbeidere i Delta. Yrkesetikk gir retningslinjer for hvordan man bør oppføre.


I tillegg må du ha evnen til å samarbeide og til å kommunisere med både pasienten, pårø- rende og . Yrkesutøvelse i apotekteknikk handler om hvordan apotekteknikere arbeider. Ut fra yrkesetiske retningslinjer er det lett å se hva som er det riktige å gjøre. Mona, som er apotektekniker , har i flere uker registrert at det er forsvunnet . I lovens forarbeider beskrives yrkesetiske retningslinjer for å være en. Helsesekretæren skal arbeide etter yrkesetiske retningslinjer for faget og under legens veiledning i medisinske spørsmål.


For å kunne vurdere symptomer og . Særskilte regler i tilknytning til autorisasjon, krav om politiattest m. Emnet tar for seg yrkesetiske retningslinjer , norske tradisjoner, kosthold og væremåte og den norske velferdsstaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg