mandag 23. februar 2015

Ral ncs fargekart

Ral -färgerna är en halvofficiell tysk färgprovsamling, som främst används som färglikare inom den tyska industrin. Nærmeste NCS Nærmeste RAL. Alle tykkelser og farger er ikke tilgjengelig for alle profiler.


RAL - farger befinner seg. Et trykt fargekart gir ikke en eksakt .

Vi blander maling i tilnærmet alle farger. Har du ett gammelt malingspann av den fargen du skal ha. Det kan være fargeavvik på dataskjermen , eller en annen enhet du bruker for å se denne nettsiden, og i bildet . Andre farger kan bestilles.


Du har mulighet til å bestille farger etter ønske. Konverteringstabell med NCS. Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og .

NCS -fargen vil fremstå ulik på. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Rød brukt på tilhenger og presser og snøfres. Godkjent for bruk på barneleker.


En ytterdør med sterke farger forsterker uttrykket på huset og gjør at ditt hus skiller. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. Jotun fargevifte NCS selges i butikk Kr.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Med STENI Colour fasadeplater kan du leke med farger ,. Sto har en rekke ulike fargekart og fargevifter som er tilpasset ulike behov, og som enkelt viser hvilke muligheter som. Ral farger blir ofte brukt i forbindelse med pulverlakkering. NCS fargekart som har titusener av farger. Vi gjør oppmerksom på at fargene her på trykk kan avvike litt fra NCS.


Se våre standard farger under. Merk: Vennligst bemerk at fargekort på skjerm og print ikke kan gjengi de fargede produkter nøyaktig. Alle produkter som i vårt varenummer slutter med C, .

NCS står for Natural Colour System, og er det eneste fargesystemet som beskriver farger nøyaktig slik vi ser dem. Fargene i fargekortene må . Det er lett og logisk å forstå, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg