torsdag 5. februar 2015

Rense blandebatteri

Hvordan rense silen i blandebatteriet. Over tid fylles filtrene i blandebatteriet med smuss og urenheter. De må derfor rengjøres av og til. Vedlikehold og rengjør dine produkter korrekt: Følg våre rengjøringstips veiledning til avkalkning. Slik fikser du dårlig trykk i springen.


Det første du kan gjøre er å rense silen.

Hvorfor skal jeg rense blandebatteriet ? Jo, fordi det kan være tilstoppet av smuss, noe som kan drastisk redusere varmtvannstrykket. Det var rett og slett silene på blandebatteriet som var tett. Kan være bare litt rensing eller smøring. Vil nytt (trykkstyrt) blandebatteri gjøre susen? Har hørt om steder der de må rense silen mer enn gang pr år, tror det har sammenheng med . Hos meg tetter filteret mellom varmtvannet og blandebatteriet seg.


Dvs jeg må skru av hele blandebatteriet og så rense filteret til varmtvannet . Bør man få rørleggerer til å skifte blandebatteri til håndservanten på badet, eller er dette en enkel sak å skifte selv?

Isåfall, hva er det viktig å . Slik renser du sluket på badet - Duration: 1:49. Renser du silen i armaturtuten jevnlig sikrer du en god og stabil stråle. Anders Fossen, Jørstad KTL på.


Det er også smart å rense dusjhodet og slangen med Klorin før du tar . Du vet det er på tide å rense dem når du merker at vannmengden fra armaturen begynner å avta. Gjør det til en vane å tørke av batteriene ofte, gjerne rett etter bruk. Da slipper du å bruke sterke og miljøskadelige produkter.


Det gjør at du får renset ut mye, sier hun. Noen blandebatterier trenger ikke å demonteres for å rense silen, det ser du dersom det er en stor skrue på kaldt- og varmtvann (gjerne på undersiden) som du . Steng av vannet til kranen. Demonter tilkoblingsrørene fra blanderenheten. Rens filtrene (6) eller bytt til nye.


Som nevnt tidligere, så reparerer og bytter vi alt av VVS-utsyr, det vil si de fleste typer blandebatteri , kraner, armatur, kjært barn har mange navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg