fredag 27. februar 2015

Nille matboks

Nilleklubbpriser i butikken. Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen. I løpet av skoledagen er det viktig med mat og drikke.


Vi har det du behøver for å beholde matpakken delikat og fristende helt til lunsj. Praktisk og enkel for deg på farten.

Finnes også i blå versjon. For de yngste barna er det morsomt med mønster på matboks og flaske. Matboks og drikkeflaske fra Hvit Tråd.


Det kan være lurt å spare penger ved å ta med egen matpakke til skolen fremfor å handle i . NILLE Bokbind 200x70cm 290. Oppskåret frukt og grønt er perfekt til matboksen. Denne følger med matboks og drikkeflaske, men vi har .

Tilbudet gjelder denne uken og neste. Design din egen matboks og timeplan. Vi deler også ut reflekser,. Ryggsekk Før 10- Nå 5-.


Sammenleggbar matboks i silikon, grønn og lilla 5- . ENKLERE LIV Compeat Foodskin matboks 19-. Perfekt for merking av matbokser , frysevarer etc. Stabelbare matbokser med lokk. Enklere Liv Compeat Foodskin matboks 19-.


Også bruker du stooore muffinsformer oppi til småting. Det har tatt meg mange år å finne en matboks og drikkeflaske jeg faktisk er. Hos oss får du alt du trenger til skolestart #129412; Bokbind? Blått pennal til 3kroner og Batman- matboks til kroner, alt fra Ark. Foto: Per Ervland Vis mer.


Gå til innkjøp av en matboks og en drikkeflaske til lunsjen.

Forfatter: Martin Westbye. Vi har funnet fram skoleklær, skolesekk, matboks og drikkeflaske fra forskjellige butikker i to forskjellige. Forskeren ble så overrasket da han testet plastprodukter for NRK at datteren ikke lenger fikk ha med den faste matboksen i barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg