fredag 6. februar 2015

Smal servant

Når man ser utvalget fra de forskjellige produsentene, finnes det både servanter som er meget smale i dybden, som er en servant for montering i et hjørne, . Så om du trenger en veldig smal servant , en liten servant i et hjørne eller en mini servant for plassering på benkeplate, så kan du finne servanten her som bare . Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan du søke på ulike størrelser. Link til produsent: Alterna.

Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet. Bytte ut eller friske opp? Noen ganger er du på utkikk etter en ny servant. Andre ganger er det nok med noen flettede kurver. En smal servant som er perfekt for små bad.


Hull til batteri på venstre side. Baderomsmøbel i stilrent moderne design med smal dybde for plassbesparing.

Møbelet har doble skuffer, enkel servant og speil. Smart oppbevaring kan løses med smale varianter av baderomsmøbler og servant , da holder du det også elegant og luftig med så mye gulvplass som mulig. En møbelserie i smal variant som passer inn på et hvert bad.


Perfekt på et lite gjestetoalett. Den kan leveres i mange farger og dekorer. Stilig og elegant servant for veggmontering eller toppmontering. Servanten leveres med batterihull.


Elegant og smal møbelservant i porselen, kanten er kun mm tykk. Vi har en servant i fargen metall på lager . Compact med kun 3mm dybde. Noe gikk galt, prøv å legge til igjen. AllDay servant dobbel porselen 120. Malin Smal servant 1x 39.


Med seks forskjellige servant løsninger fra 4mm til 6mm tilbyr Me by Starck en serie for bolig- og prosjektområder. Servant til baderomsmøbel. Med en smal kant som visuell .

Anvendelig og smal servant for små baderom eller toalettrom. Monteres på vegg eller plate. Vår nye Freya smal porselenservant, og nytt rundt speil med touchpanel og frosta lysfelt ytterst.


Les meir om speilet under Speil og. Tundermontere servant pga høyden (vaskemaskin under). Baderomsinnredning i hvitvasket eik med speilskap, lys og stikkkontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg