fredag 13. februar 2015

Høyskap bad 20 cm dybde

Et baderomsskap er et praktisk møbel som de fleste ønsker på badet. Selv- butikken kan du enkelt finne og velge skap til badet , enten det er et skap til håndvask, høyskap eller overskap. Se det store online utvalget av Høyskap og sideskap hos BAUHAUS.


CAMARGUE HØYSKAP SKÄRGÅRD KLASSISK CM. Vb Subway XXL glossy white møbelsett 1cm.

Lind luxury høyskap dobbel grå. Høyglanset høyskap med to dører har en praktisk dybde på kun 20cm. Spar plass og få orden i rotet med et bredt sortiment av baderomsskap! Hos oss finner du høyskap i en mengde ulike størrelser, former og designer. Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan et høyskap være løsningen.


Ikke glem å ta hensyn til hvor mange som skal bruke badet samtidig. Målene er i rekkefølge: Bredde x Høyde x Dybde. Hvit høyglans, med porselensservant.

Lekkert og tidløst møbel til ditt bad. Finnes i breddene: 6 8 1og 1cm. Høyskap i hvit høyglans med innvendige hyller som gir ekstra god plass på badet.


FossBad_Variant_Slim_baderomsm CB8bel_120_cm_og_h CB8yskap_30_cm_eik_struktur. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Et romslig høyskap med en fast hylle i tre og fire flyttbare hyller i herdet glass. Bufret Med vaskerom på badet , tar vaskemaskin og tørketrommel opp mye av plassen som du.


Veggskapene har en høyde på cm. Mangler: SAXE BAD SERVANTSKAP DØRER RIBE - Obs BYGG: Billig. Baderomsinnredning, Full Size.


Vi har for tiden et lavt Billy-skap (ca 1høyt og bredt) på badet til flasker og kremer etc. Stamme til underskap 20cm tom, høyde 7mm x bredde 2mm x dybde 5mm. Hverdagen starter og slutter på badet og baderommet er boligens mest private rom. Dimensjoner: Bredde 6mm Høyde 8mm Dybde 4mm.


Det minste høyskapet er en Slim modell og er praktisk på et lite bad. Quadro kan også lage skap på . Det avbildede settet består av underskap med to skuffer med dempelukking og er inkludert grep.

Bad og vaskerom for alle – rett og slett. Har funnet noen med 30x3 eller 30xog tilsvarende, men når. En møbelserie som passer inn på et hvert bad. Alterna Malin høyskap hvit høyglans.


Selger baderomsinnredning fra DuoBad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg