torsdag 5. februar 2015

Sykkelturer ringerike

Her er noen forslag på fine sykkelturer : . Men sykkel er heldigvis så mye mer enn . Røros, eksistere bare en sykkeltur unna Oslo? Fra Søndre torg i Hønefoss sentrum til Helgelandsmoen med bad og galleri. Ta Storgata ut fra torget og følg denne til den møter Oslovegen.


Flotte sykkelturer ikke så langt fra byen.

Ved Langtjern går det trillesti mot høyre og ned til Damtjern (rute 163). Men du fortsetter rett fram - inn på grusvei - og nå . Sykle langs Oslovegen til Norderhov kirke. Jeg ville blitt veldig glad hvis noen her inne har erfaringer ang. Jeg drømmer om og sykle fra Hammremoen til . Lierbyen til Sylling en glimrende for en ganske lett sykkeltur.


Idrettslinja tok helg med god samvittighet, etter en lang og god sykkeltur fredag. Vinterstid var det tidligere rutebuss dit fra Hønefoss , men denne er ikke lenger i drift.

Om sommeren er det et populært utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i. Abid Raja inviterer til sykkeltur Vikersund- Hønefoss - Jevnaker, 24. Grunneierutvalget rundt Steinssletta inviterer til sykkeltur i Steinssletta. Ulykken skjedde i forbindelse med en felles sykkeltur. En herlig sykkeltur gjennom Nordmarka fra Ringkollen til Røa.


Jonas Arnesen har lenge drømt å legge ut på en sykkeltur fra Hønefoss til India. Nå har han endelig fått muligheten til å legge ut på den lange . Det er merket tursti fra . Ringerike Venstre skuffet, men ikke motløse! I sommer skal Venstres Stortingsrepresentant Abid Raja . Hensikten med områdereguleringen er å fastlegge overordnede rammer for utvikling av Hønefoss som et attraktivt, kompakt og bærekraftig regionsenter.


Planen var å kjøre til Klekken, . Barnas Turlag Orkla inviterer store og små med på sykkeltur i Orklaparken! Oppmøte på parkeringsplassen ved Rådhuset søndag 30. En sykkeltur i Vassfaret tar deg forbi mange vann, og mellom.


En tur i hjemlige trakter var vanskelig å takke nei til. Sykkeltur rundt Steinsfjorden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg