fredag 27. februar 2015

Glass til vindu

Har vindusruta sprukket, kan det være du kun trenger å skifte selve rute, ikke hele vinduet. Et 2-lags eller 3-lags glass består av glassruter med en avstandslist i mellom. NorDan AS har løsningen med NTech Passiv vinduer som har lags glass med . Hei har noen glass som er punktert. Vi utfører som en glassmester .

Hammerglass - den uknuselige ruten. Så i tillegg til å skifte selve ruta med et mer energiriktig glass , skifter vi. Et punktert vindu gir som kjent dårlig isolasjon og varmetap. Det samme gjør et ødelagt vindu. Enten du må bytte vinduene før vinteren kommer, eller trenger å . Et vindu er en lysåpning i veggen eller taket på en bygning, bil, PC eller andre objekter.


Vi arbeider med vanlig glass , isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål,. Hus, hage og oppussing: Hva koster det sånn ca?

Glasset må forsegles på stedet, så dette må derfor oppgis . Det finnes også mange dyktige håndverkere som restaurerer vinduer. Man kan også bruke gammelt glass fra andre vinduer , skulle uhellet være ute. Vårt mest varmeisolerende vindu. Frekhaug Klassisk 3-lags glass er den lille store forskjellen. Et solid vindu som gir optimalt med lysinnslipp.


De smale karmene og rammeprofilene gir et autentisk uttrykk, uten å. Riis Dør og Vindu er leverandør av vinduer og dører til forbrukerkunder og til det profesjonelle markedet. Når man skal velge glass til vindu er det mye å tenke på. Her får du oversikt over hvilke valgmuligheter du har, husk at flere kan kombineres. Et vindu med 3-lags glass slipper ut så lite varme at det kan føre til dugg på utsiden av glasset når det er kjølig og vindstille ute, dette vil imidlertid forsvinne av . Ved bruk av soldempende glass demper en den mest intense solvarmen uten å miste lys eller sikt ut av vinduet. Bruk av soldempende glass kan nesten fjerne . Glassene isolerer mye bedre enn glass i gamle vinduer , og gir en.


Brannvinduer for utvendige og innvendige løsninger. Profiler for brannkonstruksjoner av aluminium kan leveres med . Vinduer med motstand mot brannsmitte.

Det holder å skifte glasset. NYTT GLASS : Ola Fjeldheim har byttet en av rutene i dette vinduet. Her presses glasset ned i et lag med kitt han har dyttet ned langs kantene.


Disse er isolert med mm glassfiberarmerte polyamidlister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg