tirsdag 17. februar 2015

Karcher stålarmert slange

Der finner du slanger til din karcher. Swivel for Kärcher innlegg 15. Karcher slange , hvilken type?


Ny høytrykksspyler - Kärcher innlegg 5. Fleksibel slange til Kärcher innlegg 1. En forlengerslange som utvider arbeidsradiusen til høytrykksvaskeren og gir meter ekstra rekkevidde. Kärcher KPremium Home er en svært kraftig høytrykksspyler egnet for. Fordi slangen er stålarmert , kommer du også til å merke at levetiden er ekstremt god. Prioriter stålarmert slange om du velger en annen . Begge disse spylerne har stålarmert slange som er lett å håndtere. Har ikke fått prøvd den enda, men den stålarmerte slangen er noe helt annet . Innovativ PremiumFlex høytrykkslange med Anti-Twist system for å hindre kveiling.


For Kärcher høytrykkspylere K- Kuten slangetrommel. Ja, den er nok litt liten, men fikk denne. Slangen er stiv, og ikke særlig lett og ha med å gjøre. Forlengerslange til AVA og nyere nilfisk maskiner. Dette er en slange av høy kvalitet som er stålarmert.


Ingen av våre konsumentmaskiner leveres med stålarmert slange. Men årets modeller har en mykere slange enn fjorårets. Om det likevel er stålarmert . Det puslete trykket i en hageslange klarer ikke å fjerne annen skitt enn den . Kommer i lengde på 10m og 20m. Uansett merke, kjøp en med stålarmert (gummi-) slange , ikke plastslange. Den gjør også at slangen alltid holder seg på plass der den skal ved.


Adapter for slangetrommel Nilfisk E-145. Bryter for Kärcher høytrykkspyler. Slangetrommel med 15m slange og 4-i-lanse. Maskinen har meter stålarmert høytrykkslange på slange. Stålarmert høytrykkslange.


Leveres klar til bruk med meter stålarmert høytrykksslange,. IPC Foma er nordisk hovedkontor og distribusjonssentral for IPC Foma . Er det Kärcher som gjelder eller er André merker og. Kjøp jaffal en med stålarmert slange på meter, så sparer du deg for et sinnsykt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg