mandag 16. februar 2015

Jula dreneringsslange

Fleksibel, slitesterk slange med perforeringer. Lett sammenrullbar PVC-slange, passer som dreneringsslange til senkbare pumper og som tappeslange. Forsterket med polyesterfiber. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på jula.


Komplett med messingkoblinger og returventil. Armert med formstabil spiral. Passer til senkbare pumper og andre oppgaver med lavt trykk. Fiber- og gummipakning er inkludert. Kledning i PVC og vinkel av nylon.


Hypermoderne avfukter med ioniseringsfunksjon (renser luften), justerbar luftstrøm og dreneringsslange som kan brukes ved mer permanent installasjon. I tillegg leveres enheten med en dreneringsslange (m) for permanent drift. BÆRBAR Med sin forholdsvis lave vekt (kg) og sitt kompakte format er den enkel . Forenkler vanning, drenering og lensing. Som et stort byggevarehus, har vi også en stor VVS avdeling, der man kan velge og vrake blant nipler og koblinger til meget konkurransedyktige priser.


Vis produkter i kategorien: Drenering. Korrugert drensrør i plast som benyttes ved drenering rundt grunnmur, og ved drenering av jordbruksarealer. Sjekk priser på drenering mm. Kjøp drenering mm billig i nettbutikkene.


Søk etter dreneringsslange ga Gule treff. Dårlig drenering er noe man finner i veldig mange hjem, og særlig der dreneringen er gammel. Installasjonssettet består av gassfylte rør, dreneringsslange ,. Port for dreneringsslange. Siden diagrammet er laget av papir kan det krympe eller strekke seg noe på grunn av temperatur eller fuktighet.


Fester man den på et skaft,. Man kan legge en dreneringsslange i takrenna. Jula selger den for kroner. Det finnes også et produkt på . Blir for liten til deg crusty.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg